28 / 07 / 2024

Minibüslerde kartlı dönem başlıyor

Minibüslerde kartlı dönem başlıyor

2015 - 2019 yılları arasında İstanbul’ da yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler içeren İstanbul’un Stratejik Planı açıklandı. Minibüslerde İstanbulkart kullanılacak...

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

İstanbul'da yeni dönem: Artık minibüslerde de geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilip edilmesi görüşüldü. Teklif oy çokluğuyla kabul edildi. Bundan böyle minibüslerde İstanbulkart'la da ödeme yapılabilinecek. 

Minibüslerde yeni dönem: Teklif onaylanırsa İstanbulkart kullanılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sürpriz bir gelişmeye imza atarak minibüslerde 'İstanbulkart kullanılması' teklifini sundu. Eğer teklif onaylanırsa minibüstlerde İstanbulkart kullanılacak.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

Yeni Gimat GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 30 Haziran 2016 tarihinde sona eren 6 aylık ara dönem konsolide olan sorumluluk beyanını yayınladı.

Minibüslerde kartlı dönem başlıyor Haberi

Minibüslerde kartlı dönem başlıyor

Minibüslerde kartlı dönem İstanbul’un elden geçirleceği Stratejik Plan açıklandı. 2016’ya kadar bütün minübüslerde İstanbulkart kullanılacak.


2015-2019 yılları arasında İstanbul’da yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler içeren İstanbul’un Stratejik Planı açıklandı. Plana göre İstanbul’da raylı sistem uzunluğu yüzde 140 artacak, minibüs ve dolmuşlara İstanbulkart ile binilecek, taksiler ise merkezi sistemden yönlendirilecek, her yıl ortalama 780 sosyal konut inşa edilecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve belediye meclisinde kabul edilen 2015-2019 Stratejik Planı’nda, İstanbul’da 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer aldı. Planda, ana hizmet alanları Afet, Çevre, İmar, Kent ve Toplum düzeni, Kültür Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Ulaşım Hizmetleri ve Genel Yönetim başlıkları altında toplandı.


‘ÇALIŞMA BAŞLATILDI’


Minibüslere İstanbulkartla...