28 / 07 / 2024

Minibüslerde kartlı dönem ne zaman başlayacak

Minibüslerde kartlı dönem ne zaman başlayacak

2019’a kadar minibüs, taksi ve servis araçlarının internet üzerinden ruhsat alması için altyapının tamamlanması planlanıyor. 6 bin 363 minibüs, 393 deniz motoru, 572 taksi engelli kullanımına uygun hale getirilecek.

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

İstanbul'da yeni dönem: Artık minibüslerde de geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilip edilmesi görüşüldü. Teklif oy çokluğuyla kabul edildi. Bundan böyle minibüslerde İstanbulkart'la da ödeme yapılabilinecek. 

Minibüslerde yeni dönem: Teklif onaylanırsa İstanbulkart kullanılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sürpriz bir gelişmeye imza atarak minibüslerde 'İstanbulkart kullanılması' teklifini sundu. Eğer teklif onaylanırsa minibüstlerde İstanbulkart kullanılacak.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem finansal raporunu yayınladı.

Yeni Gimat GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 30 Haziran 2016 tarihinde sona eren 6 aylık ara dönem konsolide olan sorumluluk beyanını yayınladı.

Minibüslerde kartlı dönem ne zaman başlayacak Haberi

Minibüslerde kartlı dönem ne zaman başlayacak


2019’a kadar minibüs, taksi ve servis araçlarının internet üzerinden ruhsat alması için altyapının tamamlanması planlanıyor. 6 bin 363 minibüs, 393 deniz motoru, 572 taksi engelli kullanımına uygun hale getirilecek.


YÜZDE 100'Ü İSTANBULKART'LI OLACAK


2016 yılında minibüslerin yüzde 100’üne İstanbulkart'la binilebilecek. İstanbul’da sıklıkla gündeme gelen yeşil alanlarla ilgili planlar da stratejik planda yer aldı. Buna göre şehirde 5 yıllık süreçte 5.1 milyar TL, yeşil alan yaygınlaştırmaya harcanacak. Yeşil alan ve mesire yerleri 1,4 milyon metrekareye çıkarılacak. Tarihi surlar, kaleler, çeşmeler ve birçok kayıp eserin ihyası da bu dönemde yapılacak.



130 MiLYON KİLOVAT ELEKTRİK


Akşam'ın haberine göre şehir genelinde günlük 16,7 ton katı atık toplanacağı tahmin edilirken bu atıklardan yıllık 310 milyon kilovat saat elektrik üretilecek. Şehrin önemli tarihi yapılarının ışıklandırılması ve meydan projeleri de...