17 / 05 / 2024

Minopolis Çocuk Şehri açılış

Minopolis Çocuk Şehri açılış

İstanbul Marmara Forum’da Garden Office -1. katta açılacak Minopolis Çocuk Şehri için geri sayım başladı. Avusturya-Viyana menşeli Minopolis, minik misafirleri için 7 Mayıs Çarşamba günü kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin ilk Çocuk Merkezi, Balıkesir'e kurulacak!

Hayata geçirdiği projelerle gündeme gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çay Deresi Rekreasyonu ve Türkiye’nin ilk Çocuk Merkezi’ni hayata geçiriyor. 240 bin metrekare alanı içine alacak proje, şehri tam bir metropol yapacak.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

1. Uluslararası Çocuk Şehri Kongresi 11-12 Nisan'da!

1. Uluslararası Çocuk Şehri Kongresi, 11-12 Nisan'da Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Kongrede belediyelerin çocuk ve kent ilişkisini sergileyecekleri stantlar düzenlenecek.

Demir İnşaat'tan 23 Nisan'a özel çocuk yarışması!

İnşaat firması Demir İnşaat ve Minopolis; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir yarışma düzenleyecek. Yarışma 4-5, 6-7-8 ve 9-14 yaş gruplarında 3 ayrı kategoride düzenlenecek..

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat Minopolis'te çocuklara afet bilinci verdi!

“Afet Eğitimi ve Hazırlık Haftası” çerçevesinde yapılan afet bilinci eğitimi, Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis’te gerçekleşti.Demir İnşaat Minopolis'te çocuklara afet bilinci verdi.

Demet Akalın Minopolis'te miniklerle buluştu!

Bakırköy Marmara Forum AVM'de açılan Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis, 23 Eylül Salı günü Demet Akalın’ın katıldığı etkinlikte eğlenceli anlara sahne oldu.

Marmara Forum'da Minopolis'e büyük ilgi!

Mayıs ayının ilk haftası İstanbul Marmara Forum Alışveriş merkezin'de açılan, Avrupa' nın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri olma özelliği Minopolis'e çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Minopolis Çocuk Şehri 7 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul Marmara Forum’da Garden Office -1. katta açılacak Minopolis Çocuk Şehri için geri sayım başladı. Avusturya-Viyana menşeli Minopolis, minik misafirleri için 7 Mayıs Çarşamba günü kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Trump Alışveriş Merkezi KidzMondo açıldı!

Eğlence ve eğitim konseptinden yola çıkılarak tasarlanan çocuk şehri KidzMondo, merkezi Beyru t'tan sonra İstanbul 'da Trump Alışveriş Merkezi 'nde sömestir tatilinin ilk günü açıldı.

Trump Alışveriş Merkezi’nde ‘çocuk şehri’ açılıyor!

Eğlence ve öğrence konseptinden yola çıkılarak tasarlanan çocuk şehri KidzMondo, merkezi Beyrut’tan sonra İstanbul’da Trump Alışveriş Merkezi’nde sömestir tatilinin ilk günü olan 25 Ocak’ta kapılarını açıyor...

BP Yol Güvenliği Çocuk Tiyatrosu Novada Ataşehir’de çocuklarla buluşuyor!

Novada Ataşehir Alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek olan BP Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu ile çocuklar trafik kuralarını eğlenerek öğreniyorlar. Konuşan Trafik adlı çocuk oyunu 25-26-27 Kasım tarihlerinde sahnelenecek...

Kuşadası'nda çocuk parkı arazisine cami inşa ediliyor!

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne bağlı Davutlar Beldesi' ndeki Başkenttiler Sitesi'nin, çocuk parkı olarak 22 yıl önce terk ettiği arazi bir derneğe cami yapımı için tahsis edildi...

Minopolis Çocuk Şehri açılış Haberi

Minopolis Çocuk Şehri açılış


Arel Eğitim Kurumları tarafından İstanbul Marmara Forum’da Garden Office -1. katta açılacak Minopolis Çocuk Şehri için geri sayım başladı. Avusturya-Viyana menşeli Minopolis, minik misafirleri için 7 Mayıs Çarşamba günü kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çocuklar, kendileri için tasarlanmış bu çocuk şehrinde çeşitli meslekler üstlenecek ve yaptıkları işler karşılığında para kazanacaklar.


Yaklaşık 5 milyon Euro yatırımla kurulan;  binaları, sokakları, hareket eden taşıtları ile gerçek bir şehir görünümünde olan Minopolis’le ilgili bilgi veren Arel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Gözükara; “Minopolis’te çocuklar, kendileri için uygun boyutlarda tasarlanmış hastane, TV stüdyosu, banka ve daha birçok kurumda rol oynama yoluyla çeşitli meslekleri canlandırarak hayatı deneyimleyecekler. 4500 metrekarelik kapalı alanda yer alan ve kendi para birimine (Minos’a) sahip olan Minopolis Çocuk Şehri’nde, 4-14 yaş arası çocuklar çeşitli...