04 / 10 / 2024

Minopolis ücretleri

Minopolis ücretleri

4 bin 500 metrekare alanda 7 Mayıs 2014'de açılan Minopolis; Bakırköy Marmara Forum’da yer alıyor. Minopolis bilet fiyatları 2015 kısmından önce biraz detaylarından bahsedelim.

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Öğretmenlerin ek ders ücretleri değişti...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin ek ders ücretlerinde bazı değişikliklere gideceğini açıkladı. 2023-2024 eğitim öğretim senesinde öğretmenlerin ek ders ücretleri, önceki senelere göre farklılık gösterebilir.

Emeklilere Ağustos maaşına ek 12 bin TL yatıyor! Başvuran anında alıyor! İş Bankası promosyon ücretleri 2024!

Emeklilerin yakından ilgilendiği promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Promosyonda en çok araştırılan banka İş Bankası oldu. Peki İş Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte İş Bankası promosyon ücretleri 2024...

Servis ücretlerine dev zam! Okul servis ücretleri belirlendi...

Okulların açılmasına sayılı günler kala veliler okul servis ücretlerini araştırmaya başladılar bile. Özel okullarda servis ücretleri fahiş fiyatlara kadar çıkmış durumda. Buna göre, 2024 2025 yılı eğitim döneminde servis ücretleri ne kadar olacak?

Türkiye'nin en iyi üniversitelerinin ücretleri belli oldu! En pahalı üniversite hangisi?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçlarının açıklanmasından sonra tercih maratonu başladı. Türkiye'nin en iyi özel üniversitelerinin ücretleri araştırılmaya başlandı. İstanbul'da özel üniversiteler hangileri? Koç üniversitesi tıp fakültesi kaç lira? Hangi özel üniversite daha iyi?

Ankara'da bulunan en iyi özel okullarının ücretleri açıklandı! 

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında Tercihler 17 Temmuz 2024 tarihinde son bulacağı kaydedildi. Buna göre, tercih yapacak veliler Türkiye'nin en iyi özel okullarını araştırırken Ankara'nın özel okulları da dikkat çekmiş oldu. Ankara'da özel okulların Lise ücretleri ne kadar?

Üniversitelerde uzaktan ve ikinci öğretim harç ücretleri ne kadar olacak?

Yükseköğretim kurumlarında 2024-2025 akademik senesi için uzaktan ve ikinci öğretim ücretleri ile katkı payları belirlendiği kaydedildi. Buna göre, 2024-2025 senesi öğrenim ücreti ve katkı payları ne kadar olacak?

ŞOK Market klima fiyatları belli oldu! ŞOK'ta klima ücretleri ne kadar? ŞOK Market klima fiyat listesi 24 Haziran 2024

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar klima fiyatlarını araştırmaya başladı. Şok Market klima fiyatlarını açıkladı. ŞOK'ta klima ücretleri 20 bin 999 liradan başlıyor. İşte ŞOK Market klima fiyatları.

İstanbulkartı olanlara kötü haber! Bakiye yüklemeden önce bakın! İşlem ücretleri değişti! 

İstanbulkart bakiye yükleme işlem ücretleri değişti. Yeni işlem ücretleri İstanbulkart resmi internet adresinden açıklandı. İşte İstanbulkart işlem ücretleri...

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

2024 pasaport ücretleri belli oldu! 1,2,3 ve 10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar oldu?

2024 yılı pasport ücretleri belli oldu. Peki 1,2,3 ve 10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar oldu? İşte güncel pasaport ücretleri...

SON DAKİKA: Fazla çalışma ücretleri açıklandı: DSİ, yurt, tapu, SGK personelleri hemen bakın!

DSİ, yurt, tapu, SGK ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü gibi kurumlara göre personellere 2024 yılında ödenecek fazla çalışma ücretleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

TÜVTÜRK açıkladı, mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine zam yapılacağı hakkındaki haberler doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Buna göre mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Minopolis ücretleri Haberi

Minopolis ücretleri

32 istasyonun bulunduğu Minopolis'te bu istasyonlarda 100'den fazla meslek grubu yer alıyor. Bu sisteme 4 ila 14 yaş grubundaki çocuklar katılıyor. 


Minopolis'te; bir şehrin simüle edilerek yaratıldığı bir ortamda çocukların meslekleri öğrenirken aktivitelere katılıyor. 


Para birimi Minos olan Minopolis için 0-3 yaş aralığındaki bebekler ve küçük çocuklar için özel olarak ayrılmış bir alanda ‘Küçük Yaş Çocuk Kulübü’ bölümü buluyor. 


Minopolis'in ziyaretçi kapasitesi 800 olarak belirlendi. Aktivitelerin çoğu 15-30 dakika arası sürer, dolayısıyla hafta içi günlerde okul ziyareti sırasında bir çocuk 10 aktiviteye kadar katılabilir.



Sömestr Tatili açılış kapanış saatleri: (23 Ocak-9 Şubat)

Hafta içi ve hafta sonu seansları

Sabah: 10.00-14.30

Öğle: 15.30-20.00


Minopolis bilet fiyatları 2015!

Yetişkin: 30.00 TL

Çocuk (8-14 Yaş): 50.00 TL

Çocuk (4-7 Yaş): 50.00 TL

Çocuk (2-3 Yaş): 25.00 TL

Çocuk (0-2 Yaş): 0.00 TL


Minopolis'te neler var?

Tren İstasyonu

Banka...