29 / 04 / 2024

Mint Sefer Altıoğlu kimdir

Mint Sefer Altıoğlu kimdir

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım planladıklarını dile getirdi.

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor!

Konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirme yapan Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, ev fiyatlarındaki düşüş beklenmediğini dile getirdi. 

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş açıklama!

Türkiye'nin ekonomik görünüme dair önemli açıklamalarda bulunan Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu, "Son çeyrekte enflasyonun düşüş eğilimine gireceğini düşünüyoruz. Gıda dışı enflasyonun yılın geri kalanında da manşet enflasyonun altında kalmaya devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Bu bölgelerde evi olanlar dikkat!

Türkiye’deki yeni konut üretiminin ihtiyacın altında gerçekleşmesi ve İstanbul’daki arsa sıkıntısı özellikle son 1 yıldaki fiyat artışının temel sebebi oldu. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, istediği gibi bir sıfır konutu bulamayan vatandaşların ikinci el konutlara yöneldiğini belirtti.

Tarihi Saraçoğlu Mahallesi için imar planı iptal edildi!

Cumhuriyet’in ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’ne 'dönüşüm' adı altında otopark yapılmasıyla ilgili koruma amaçlı imar planı iptal edildi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Sefer Altıoğlu: İhtiyaca yönelik konutlar üretilmeli!

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 2019'da da sektörde büyümenin devam etmesi için ihtiyaca yönelik konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

Küresel ısınmaya karşı düşük karbon salınımlı binalar yapmalıyız!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu yaptığı açıklamada, “İklim değişikliği ve küresel ısınmaya karşı düşük karbon salınımlı bina yapmalıyız“ dedi.

Faiz indirimi ile konut satışları Aralık'ta yüzde 30 artacak!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, "Faiz indirimiyle birlikte Aralık ayı özelinde satışlarda yüzde 30’lara yakın artış olacağını düşünüyoruz" dedi...

Küçük dairelerle 550 milyar dolarlık tasarruf mümkün!

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, “Küçük metrekarelerde üretim yapılması ve enerji verimliliğinin dünya standartlarında uygulanmasıyla 2040 yılına kadar ilave yapılacak 20 milyon adet konutla birlikte 550 milyar dolarlık tasarruf sağlayabiliriz” dedi.

Konutta stoklar eriyecek!

Mint İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, sektördeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. Küçük ev üretimi için çağrı yapan Altıoğlu, sektördeki en önemli sorunun ihtiyaç fazlası büyüklükte konut üretimi olduğunu söyledi.

Mint Sefer Altıoğlu kimdir Haberi

Mint Sefer Altıoğlu kimdir

Kentsel dönüşüm projelerini odağına alarak İstanbul'un merkezi noktalarında projeler inşa etmek için yeni bir şirket kuruldu. Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Sefer Altıoğlu'nun birlikte hayata geçirdiği 'Mint' markası, Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasında kalan metro veya metrobüs gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirmeyi planlıyor. Ruhsat aldıkları 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım öngördüklerini belirten Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hedefledikleri bölgelerde yılda ortalama 750 civarında konut üretimi yapacaklarını söyledi. 15 yıl içerisinde 11 bin konutu dönüştürerek 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Altıoğlu, "Mint'in dönüşüm yapacağı ilçeler 2. derece deprem bölgesinde. Sosyal sorumluluk projeleri ile semtin çehresini de değiştireceğiz" diye konuştu.


DÜŞÜK AİDAT

Mint Kağıthane'de yoğun bir talep gördüklerini söyleyen Altıoğlu,...