10 / 05 / 2024

Mıpım Fuarı nerede olacak

Mıpım Fuarı nerede olacak

Türkiye bu yıl MIPIM'e 21 firma ve 1.200 metrekarelik dev alanla damga vuracak. JLL Türkiye Başkanı Alkaş, "Dünyanın yatırımını çekmek için yola çıkıyoruz. Şehirlerimiz Londra ve Paris'le yarışacak" dedi.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

POMEM mülakatları nerede yapılıyor? 28. Dönem POMEM mülakat sınav giriş belgesi…

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 28. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri açıklandı. Adaylar, mülakat yerlerini Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sayfasından öğrenebilecek. POMEM sınav giriş belgesi, e-Devlet’ten de görüntülenebilecek.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

Mıpım Fuarı nerede olacak Haberi

Mıpım Fuarı nerede olacak

Dünyanın en büyük Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM-The World's Property Market, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. Türkiye, önde gelen gayrimenkul firmalarının yanı sıra markalaşma hedefindeki şehirlerin katılımıyla MIPIM 2015'e damga vurmaya hazırlanıyor. 



Türkiye, 21 firmayla bin 200 metrekarelik alanda gövde gösterisi yapacak. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, "Türkiye dünyanın yatırımını çekmek için yola çıkıyor" dedi. 


EN GÖZDE ALAN İSTANBUL'A 

İstanbul, 96 metrekarelik yaşayan kent maketiyle boy gösterecek. Alkaş, "Fuarın en gözde alanında olacağız. Fuara katılacak şehirlerimiz Londra ve Paris ile yarışacak"...