25 / 07 / 2024

Mıpım Fuarının türkiyeye katkısı

Mıpım Fuarının türkiyeye katkısı

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 'de en büyük ilgiyi Türkiye ve Türk gayrimenkul sektörü çekti.

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

SGK’dan flaş duyuru! Ayda 3 emekli maaşı almak artık mümkün! Tüm detaylar peş peşe açıklandı!  

SGK’dan yapılan duyuruya göre, tek şartla üç maaş birden alabilmek artık mümkün. Pek çok kişi, SGK tarafından sunulan önemli bir avantajı hâlâ bilmiyor. SGK, yurttaşlara çift ve üçlü emekli maaşı alma hakkı sunuyor. Peki, bu haktan kimler faydalanabilir? İşte konuya ilişkin merak edilen detaylar...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Borsa İstanbul’da görülmemiş zirve! Tüm zamanların en yüksek kapanışı gerçekleşti

BIST 100 endeksi, güne % 1,09 artışla, rekor seviye olan 2. 860, 53 puan ile başladı. Açılış zamanı BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 30, 95 puan aynı zamanda % 1, 09 değer kazanıp 2. 860, 53 puan ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte detaylar…

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye’ye çeviriyor!

Yabancı lojistik firmalarının yatırım rotalarını Türkiye’ye çevirmeye başladığı dönemde, ofis ve AVM kiralarında düşüş yaşanırken, AVM yatırım pazarının, piyasayı yönlendirecek alıcılar ile hareketleneceği öngörülüyor....

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

El Bab'da bombalanan bina okula dönüştürüldü!

El Bab'da terör örgütü tarafından bombalanan bina Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından onarılıp okula dönüştürüldü.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nın lansmanı yapıldı!

9-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan, Türkiye’nin en verimli iş geliştirme platformu High Tech Port by MÜSİAD Fuarı’nın lansman resepsiyonu Ankara’da yapıldı.

Mıpım Fuarının türkiyeye katkısı Haberi

Mıpım Fuarının türkiyeye katkısı

MIPIM'de Türkiye; 300 m2'lik İstanbul Çadırı, Antalya, Balıkesir ve Ankara kent katılımları başta olmak üzere firmalarla birlikte toplam 1.200 m2 alanda temsil edildi. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi.


Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM'e 93 ülkeden 4.500'ü global yatırımcı olmak üzere 22 bin 790 kişi katıldı.



Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de en büyük ilgiyi Türkiye gördü. Global yatırımcıların ve profesyonellerin ilgi odağında bulunan MIPIM'e bu yıl 93 ülkeden katılım oldu. 



MIPIM Türkiye temsilcisi Alkaş'tan yapılan açıklamada, bu yılki katılımcı sayısının 22 bin 790, katılım gerçekleştiren profesyonel yatırımcı sayısının 4 bin 500 olduğu bildirildi. 

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in verdiği bilgiye göre, MIPIM'i...