05 / 05 / 2024

MIPIM istanbulda mı yapılacak

MIPIM istanbulda mı yapılacak

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı! 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

MIPIM 2022 tanıtım toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyledi.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

MIPIM 2020, 10 Mart'ta kapılarını açıyor! 

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020, 10-13 Mart arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara, gayrimenkul sektörünün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilci katılacak...

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

Hasanoğlu MIPIM’de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenecek MIPIM’e katılıyor. Fuarda, Hasanoğlu Şirketler Grubu 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesinin tanıtımını yapacak.

MIPIM kapılarını 30. kez açıyor!

12-15 Mart 2019 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes kentinde buluşturacak olan MIPIM 2019 öncesi bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

MIPIM gelecek 30 yılı konuşmak için 30'uncu kez kapılarını açıyor!

12-15 Mart 2019 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes şehrinde buluşturacak olan MIPIM 2019 öncesinde düzenlenen basın toplantısı Taksim Intercontinental İstanbul’da yapıldı. 

MIPIM Fuarı Türkiye'ye geliyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi alkaş, "2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye'nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. Tohumlar RE360'ta atılacak" dedi...

MIPIM'e mega projelerle damga vurduk!

Dünyanım en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak kabul edilen MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirildi. 

Okmeydanı dönüşüm projesi MIPIM'e damga vurdu!

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

MIPIM istanbulda mı yapılacak Haberi

MIPIM istanbulda mı yapılacak

4 - 5 Aralık 2018 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan RE360’ta kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşlar bir araya gelecek. 

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM’in, RE360 için bu yılki hedefinin Avrupa ve Ortadoğu’dan yüzde 10 uluslararası katılımcı getirmek olduğunu belirtti.

Alkaş konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: “2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye’nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. RE360’ın ilkinde de oldukça büyük bir başarı kaydettik. Yatırımcı-geliştirici, mimar, sektör tedarikçisi, banka-fon şirketi, danışman, bilişim teknolojicisi ve kamu kuruluşlarından oluşan 221 gayrimenkul sektör lideri, 209 tedarikçi, 93 kamu temsilcisi, 29 akademi ve dernek, 43 finansal kuruluşu toplam 671 katılımcıyla bir araya geldi. RE360 özelinde Çevre ve Şehircilik...