08 / 05 / 2024

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Automall AVM, C Blok'ta kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efebey Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Petrol İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efebey Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Petrol İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Bayrak tarafından kuruldu. 

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tülay Taşkıran tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Babil Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Eryılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Polat ve Eyup Kesmez ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Bakırtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Mira Uluslararası Taşımacılık Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...