21 / 05 / 2024

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat adres

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat adres

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Yusuf Aslıyüksek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

Yüksek kira perakendeciyi yurt dışına yönlendirdi!

Aslında perakendeciler uzun süredir yurt dışında yatırım yapıyor. Ancak iç pazardaki daralma, AVM yatırımcılarının azalması, üstelik kiraların yüksek olması dışarıdaki arayışı artırdı. Kurdaki hareketlilik de cabası. Perakendeciler 2019'da yurt dışında kazanacak.

Mira'dan yüksek yapılara iskelesiz çözümler!

Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalarda yapılacak çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.

Mira, yüksek yapılara iskelesiz çözüm sunuyor!

İp teknisyenlerinden oluşan 7 ortağın kurduğu Mira, iskele, vinç gibi geleneksel yöntemlerle ulaşılması mümkün olmayan yüksek ya da derin noktalardaki çalışmalar için farklı çözümler üretiyor.

İstanbul’un yüksek yapılarında İrfan Balıoğlu'nun izi var!

Zeynep Miraç Hürriyet Gazetesi'nde İrfan Balıoğlu ile yaptığı röportaja yer verdi. İstanbul’un özellikle yüksek yapılarının neredeyse tamamında onun el izi var. Bilmediğimiz yalnızca adı değil, aynı zamanda hikayesi...

Mehmet Şimşek: Türkiye'de vergi yükü yüksek değil!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Türkiye' de vergi yükü yüksek değil. Aslında vergi oranlarını artırmadık, tam aksine vergi oranları düşürdük. Vergiyi tabana yayıyoruz " dedi.

Ali Aslıyüksek: İnşaat mühendisleri tek hedef para kazanmak olduğu için mesleğini yapamıyor!

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aslıyüksek, "İnşaat mühendisine yakışır biçimde hareket etmiyoruz. Tek hedef para kazanmak olduğu için mesleğimizi yapmıyoruz, yapamıyoruz." dedi...

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Yusuf Aslıyüksek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Salih Kuzu: Bahçeli ev daha yüksek prim yapıyor!

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu "Bahçeli ev aslında sanıldığı gibi yüksek fiyatlara satılmak ve bir lüks olmak zorunda değildir. Doğru projelendirmelerle doğru lokasyonlarda inşaa edilen bahçeli evlerimize çok ilgi var" dedi

Çinliler, Dubai'deki Burç Halife'den de yüksek binayı 90 günde bitirecek!

Çin dünyanın en yüksek binasını inşa etmek için yola çıktı. Çinli mimar ve mühendisler 838 metrelik binayı 90 günde bitirebileceklerini iddia ediyor

Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Londra’da yapılan Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni, ilk ziyaretçilerini ağırladı

Shell'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel vefat etti!

Shell emeklilerinden İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel, 07 Haziran 2012 Perşembe günü hayata veda etti

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat adres Haberi

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat adres

Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aslıyüksek, Yusuf Aslıyüksek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Miraç Kerem Aslıyüksek İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, Mustafa Yeşil Caddesi,...