03 / 05 / 2024

Miras Atölyesi projesi

Miras Atölyesi projesi

Büyükşehir Belediyesi 'nin kent tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Miras Atölyesi Projesi'nin ikinci etabı Şarköy'de hayata geçirilecek. Uçmakdere Mahallesi'nde tescilli 52 adet yapının restore edilecek.

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Erzurum Çat TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Erzurum Çat 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Çat ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Çat ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Çat sosyal konut projesi... 

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Topkapı Sarayı'nın çatısındaki kurşun levhalar yenileniyor!

Milli Saraylar'a bağlı Kurşun Atölyesi'nde üretilen kurşun levhaların yerleştirilmesine Topkapı Sarayı'nın çatısından başlandı

Online 'Kira Sözleşmesi Atölyesi' 18 Nisan'da yapılacak!

Türkiye’de bir ilke imza atan ve meslek profesyonellerine hukuki eğitimler vermek amacıyla kurulan “Sözleşme Akademisi” koronavirüs sebebiyle online olarak, Doç. Dr. Umut Yeniocak ile beraber atölye düzenledi. Atölyede, en çok sorulan sorular kira sözleşmeleri ve kiralar oldu...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Miras Atölyesi projesi Haberi

Miras Atölyesi projesi

Tekirdağ kültürünü, yaşam tarzını, geçmişten günümüze, günümüzden de geleceğe aktaracak olan kültür varlıklarının korunması, rehabilite edilmesi, tarihi dokunun gelecek nesillere aktarılması ve turizme kazandırılması amacıyla oluşturulan 'Miras Atölyesi' projesi Süleymanpaşa'nın ardından Şarköy'de hayata geçirilecek. 


ŞARKÖYMİRAS ATÖLYESİ İÇİN TOPLANTİ YAPILDI 

üyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yanı sıra ilçe belediyelerinden yetkililer, demeklerden temsilciler ve muhtarların katıldığı toplantıda, Şarköy'ün başta Uçmakdere olmak üzere Gaziköy, Güzelköy, Tepeköy ve Eriklice Mahalleleri'nde gerçekleştirilmesi planlanan Miras Atölyesi projesi kapsamında tarihi ve kültürel varlıkların korunması, rehabilite edilmesi, restorasyonu ve turizme kazandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.


İLK ETAP SÜLEYMANPAŞA 'DA BAŞLAMIŞTI

Miras Atölyesi Projesi'nin ilk etabını Süleymanpaşa İlçesi 'nde gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, şunları dedi: "Tarihin fışkırdığı Şarköy'ün mahallelerinde de bu projeyi hayata...