25 / 07 / 2024

Miray Çınar kimdir

Miray Çınar kimdir

Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmanın kadın personeli, statta çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve inşaatın bitmeyeceğini 'alaycı' bir üslupla ifade etti. Gelen yoğun tepkiler üzerine personelin görevine son verildi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Hüsnü Gürpınar kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi. Peki, Hüsnü Gürpınar kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Miray Çınar, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmanın kadın personeli, statta çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve inşaatın bitmeyeceğini 'alaycı' bir üslupla ifade etti. Gelen yoğun tepkiler üzerine personelin görevine son verildi.

Mehmet Emin Birpınar kimdir?

Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, 8 Mart 2015 tariginde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilciliğine atandı. Peki, Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar kimdir?

Deniz Nar kimdir?

Avcı Architects kurucu ortağı Deniz Nar kimdir? Mimar Deniz Nar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Deniz Nar, çalışmalarına devam ettiği Avcı Architects'i ne zaman kurdu? İşte Deniz Nar...

Pınar Gökbayrak kimdir?

Mimar Pınar Gökbayrak kimdir? Pınar Gökbayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pınar Gökbayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Pınar Gökbayrak'ın özgeçmişi...

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Pelin Pınar Özden kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından Doç. Dr. Pelin Pınar Özden kimdir? Pelin Pınar Özden hangi bölümde ders vermektedir? İşte Doç. Dr. Pelin Pınar Özden'in biyografisi...

Cem Gürpınar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar kimdir? Cem Gürpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar..

Ali Çınar kimdir?

Bartın Valisi Ali Çınar kimdir? Bartın Valisi Ali Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bartın Valisi Ali Çınar, ne zamandan vali olarak hizmet veriyor. İşte Ali Çınar...

Miray Çınar kimdir Haberi

Miray Çınar kimdir

Beşiktaşlılar Vodafane Arena'nın bitmesini dört gözle beklerken, stadın inşaatından sosyal medyaya düşen bir paylaşım olay yarattı.



Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalıştığı belirtilen Miray Çınar adlı kadın personel, statta bir selfie çekti ve paylaştı. Bir arkadaşından gelen soru üzerine inşaat hakkında bilgi veren Çınar, stadın belirlenen tarihte bitmeyeceğini yazdı ve buna sevindiğini ifade etti.


TARAFTARLARDAN TEPKİ MESAJI YAĞDI

Bu yazışma sosyal medyada büyük yankı yarattı. Beşiktaş taraftarları kulübün iletişim sorumlusu Rıdvan Akar'ın Twitter hesabına tweet yağdırdı.


AKAR: KOVULDU, ARTIK STADA GİREMEYECEK

Beşiktaş yöneticilerinin söz konusu firmaya şikayette bulunmasının ardından Miray Çınar'ın işine son verildi. Rıdvan Akar bir tweet atarak, "Sevgili Beşiktaşlılar, Miray Çınar kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" dedi.


FİRMADAN ÖZÜR AÇIKLAMASI

Akar'dan sonra bir açıklama da ilgili firmadan geldi. "Özür dileriz" başlığıyla yapılan duyuruda Miray...