29 / 04 / 2024

Miray İnşaat

Miray İnşaat

Mistaral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Miray İnşaat yeni iş sözleşmesi imzaladı. Buna göre Miray İnşaat, tecrübesini Mistral GYO'ya aktaracak...

Miray İnşaat harita mühendisi ve topograf arıyor!

Miray İnşaat İstanbul Eyüp'te yeni başlayacağı projesine tecrübeli harita mühendisi ve topograf arıyor

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Miray İnşaat, tecrübesini Mistral GYO'ya aktaracak!

Mistaral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Miray İnşaat yeni iş sözleşmesi imzaladı. Buna göre Miray İnşaat, tecrübesini Mistral GYO'ya aktaracak...

Miray Çelik Metal İnşaat Plastik İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miray Çelik Metal İnşaat Plastik İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Yüzer Havuz Sokak'ta kuruldu.

Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor!

Miray İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i, Bayraklı Gökdelenler Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 110 konut, 153 ofis, business hotel, 39 mağaza bulunuyor. Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor.

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Miray İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 96 metrekareden başlıyor, 408 metrekareye kadar ulaşıyor.

Mistral İzmir ofis fiyatları!

Miray İnşaat tarafından hayata geçirilen Mistral İzmir ofis fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İzmir'de inşa edilen Mistral İzmir projesinde 100 adet daire ve 150 adet ofis yer alıyor...

Miray İnşaat Mistral İzmir adres!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Miray İnşaat Mistral İzmir adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Miray İnşaat harita mühendisi ve topograf arıyor!

Miray İnşaat İstanbul Eyüp'te yeni başlayacağı projesine tecrübeli harita mühendisi ve topograf arıyor

Bayraklı Tower, AKG Gazbeton ürünlerini tercih ediyor!

AKG Gazbeton ürünleri, Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla İzmir’de yükselen Bayraklı Towers projesinin de tercihi oldu

Miray İnşaat Haberi

Miray İnşaat

Mistaral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni iş ilişkisi hakkında açıklama yaptı. 

Miray İnşaat işbu sözleşme ile Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait İzmir'deki taşınmazlarına ait olarak her türlü Belediye, Tapu İdareleri ve diğer kamu kurumlarında işlerini takip ve yönlendirme konusunda Mistral'e hizmet verecek.


Miray İnşaat, Mistral GYO'nun faaliyet alanına giren gayrimenkul geliştirme faaliyeti dahilinde Belediyelerde, Tapu Müdürlüklerinde, Elektrik İdarelerinde, Su İdarelerinde, Doğalgaz Dağıtım İdarelerinde Midtral'i idare veya temsile yetkili olarak iş ve işlemleri yapmaya yetkili ve görevli olacak.


Miray, faaliyet alanına giren konularda tüm bilgi ve tecrübesini Mistral'e aktaracak.


Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Bu iş sözleşmesi MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI  A.Ş. (bundan sonra  MİSTRAL olarak anılacaktır.)  ile MİRAY İNŞAAT TAAH. TİC. Ve SAN. A.Ş. (bundan sonra MİRAY...