17 / 07 / 2024

Miray İskilipli

Miray İskilipli

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun oğlu  Alican Ağaoğlu ile Miray İskilipli'nin çocuğu oldu. Çift dün kızları Alin'i kucağına aldı...

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Pathos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pathos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Miray Akça tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İnteriors Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Miray Arısoy tarafından kuruldu.

Kubilay Aka ile Miray Daner Zekeriyaköy'deki lüks villaya taşındı!

İki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayında bitiren Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner yeniden barıştı. Çift, Zekeriyaköy’de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu.

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Miray Daner ev arıyor!

Miray Daner ile Kubilay Aka'nın iki yıl süren ilişkisi geçtiğimiz günlerde bitti. Şu sıralar kendisine tek başına yaşayacağı bir ev arayan Miray Daner, Avrupa yakasındaki dairelere bakıyormuş.

Nano mimarlık!

Teknolojik devrim niteliğindeki nanoteknolojinin nanomimarlığa katkılarını anlatan Dr. Öğr. Üyesi Miray Gür, geleneksel malzemelere kıyasla özgün niteliklere sahip nanomalzemelerin yapılardaki avantajlarını örnekler üzerinden değerlendirdi...

Aseel Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kuşdoğan ve Miray Kuşdoğan  ortaklığında kuruldu.

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baran Büyüktaş, Tarık Yunusoğlu, Miray Karayılan ve İnanç Vardar ortaklığında kuruldu.

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstişare Turizm Organizasyon Reklam Gıda Cafe Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Miray Akkoyun tarafından kuruldu. 

Miray İskilipli Haberi

Miray İskilipli

Ağaoğlu Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu dede oldu. Ali Ağaoğlu ile eşi Semra Ağaoğlu’nun oğulları Alican Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Miray İskilipli ile dünya evine girmişti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Alican Ağaoğlu'nun 9 aylık hamile eşi Miray Ağaoğlu dün doğum yaptı. Bir kız bebek dünyaya geldi. Alican ile Miray Ağaoğlu çifti çocuklarına "Alin" adını verdiler. Ali Ağaoğlu’nun doğum hediyesi olarak torununa Maslak 1453’ten 280 metrekarelik lüks daire hediye ettiği iddia edildi.