17 / 05 / 2024

Mırız İnşaat Kimin

Mırız İnşaat Kimin

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Ceyhun Mırız imzasıyla kuruldu.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Mırız İnşaat Kimin Haberi

Mırız İnşaat Kimin


Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Ceyhun Mırız imzasıyla kuruldu. 


Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşaat sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, iş yerleri, alt yapı ,yol, baraj, gölet, şehir planlanması, park ve bahçe, çevre düzenlenmesi, fabrika binaları,rafineri,dolum tesisleri,boru hatları,akaryakıt İstasyonları,köprü,liman,havaalanı,kanal,d epo,antrepo,sanayi,turistik,spor tesisleri inşa etmek,başkalarına yaptırmak,taahhütlerde bulunmak ve taahhütlerini yerine getirmek,her nevi yapı veya inşaat yapmak,almak,satmak,işletme,kiralamak,kiraya vermek, 2. Yurt içinde veya yurt dışında kamu,özel sektör,kurum veya kuruluşlar tarafından düzenlenen her türlü proje,yapım,inşaat,eski eserlerin restorasyon işlerinin yapılması,ihalelerine katılmak ve taahhüt işleri yapmak, 3. Alışveriş ve iş merkezleri,toptan veya perakende marketler,yiyecek ve içecek satış yerleri,sosyal...