05 / 05 / 2024

Mis Group temizlik hizmetleri

Mis Group temizlik hizmetleri

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Mis Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mis Group Yapı Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Group Temizlik Danışmanlık Limited Şirketi  Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Djebbı Ep Chebbı, Khaled Najem tarafından kuruldu.

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kurt tarafından kuruldu. 

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Kılıçoğlu Group, Balkanlar'ın konut ve temizlik markası oldu!

Kılıçoğlu Group şimdi de Balkanlar’ da büyüyor. Bulgaristan ve Sırbistan’ ı senetli konut alımıyla tanıştıran Kılıçoğlu, temizlik kağıtları konusunda da Balkanlar’ ın en tanınmış markalarını üretiyor...

Mis Group 12 bin konutun bulunduğu sitelere hizmet veriyor!

Eroğlu İnşaat ve yıllardır portföyünde bulunan Ağaoğlu'nun yepyeni projelerine hizmet vermeye başlayan Mis Group, 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Mis Group, konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi hizmeti veriyor!

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Mis Group, Ağaoğlu projelerine hizmet vermeye başladı!

Türkiye'de 26 yıldır faaliyet gösteren Mis Group, İstanbul Agaoğlu My Village, Ağaoğlu Andromeda, Ağaoğlu My Ofice, My Prestige, Ege Bursa HarmonyTowers, Taş Yapı Alrnondhill gibi önemli projeleri portföyüne kattı.

Mis Group, halka arza hazırlanıyor!

Temizlik, güvenlik ve bina yönetimi hizmeti veren Mis Group, halka arza hazırlanıyor. Bu yıl 60 milyon TL ciro hedefleyen grup tek projeyle % 30 büyüme hedefini yakaladıklarını vurguladı.

Mis Group temizlik hizmetleri Haberi

Mis Group temizlik hizmetleri

Son olarak Eroğlu İnşaat ve yıllardır portföyünde bulunan Ağaoğlu'nun  yepyeni projelerine hizmet vermeye başlayan Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...


Konut sektörü hızla gelişirken birçok farklı sektörü de beraberinde geliştiriyor. Bunlardan biri de güvenlik ve temizlik hizmeti... Türkiye'de 26 yıldır faaliyet gösteren Mis Group konut sektörünün gelişimine paralel olarak son 10 yılda bu sektöre verdiği güvenlik, temizlik ve entegre bina yönetimi hizmeti ile önemli bir ivme kazandı... Son olarak Eroğlu İnşaat ve Ağaoğlu'nun  projelerine hizmet vermeye başlayan Mis Group 220 adet nitelikli projeye güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında destek veriyor.


Şirket bugün itibariyle tam 12 bin konutun bulunduğu modern...