04 / 05 / 2024

Mis Yapı Özkanlar İnşaat 2016

Mis Yapı Özkanlar İnşaat 2016

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Mis Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mis Group Yapı Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı!

Gayrimenkul ve yatırım alanında hizmet veren İzmirli Omorfo Danışmanlık firmasının kurucusu Emrullah Yılmaz, “Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı” diyerek kötü koku konusunda kurumlara çözüm ortaklığı yapıyor. 

Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Toplam 535 konut ve 59 ticari birimden meydana gelen Sancaktepe Lavender projesi "Mis gibi hayat uzaklarda değil, Lavender'de" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Sur Yapı Lavender Evleri ne zaman teslim?

Mis Yapı Özkanlar İnşaat Konya'da inşaat sektörünü geliştirdi!

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Mis Group, Ağaoğlu projelerine hizmet vermeye başladı!

Türkiye'de 26 yıldır faaliyet gösteren Mis Group, İstanbul Agaoğlu My Village, Ağaoğlu Andromeda, Ağaoğlu My Ofice, My Prestige, Ege Bursa HarmonyTowers, Taş Yapı Alrnondhill gibi önemli projeleri portföyüne kattı.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ayder Yaylası kaçak yapılardan temizleniyor

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı KaçkarDağları Milli Parkı sınırları içinde bulunan turizm yöresi Ayder Yaylası, kaçakyapılardan temizleniyor.

Mis Yapı Özkanlar İnşaat 2016 Haberi

Mis Yapı Özkanlar İnşaat 2016

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çektiği konuşmasında, "Mis Yapı Özkanlar İnşaat Konya'nın yeniden şekillenmesinde önemli bir rol üstlenmiştir. Bu başarılarının devamını diliyorum" dedi. Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Rasyonel Haber Gazetesine başarılar diliyorum" diye konuştu. 




Rasyonel...