03 / 05 / 2024

Misal İstanbul lansman fiyatları

Misal İstanbul lansman fiyatları

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Ahes Misal İstanbul 2 milyar TL’lik yatırımla Gaziosmanpaşa’da yükselecek.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Erzurum Şehir Hastanesi Ağustos'ta tamamlıyor!

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesini hayata geçiren Süleyman Ekşi, 1900 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi’ni yaz sonunda hizmete açıyor...

Ahes Misal İstanbul’da Anneler Günü’ne özel yüzde 5 indirim fırsatı!

2 milyar TL yatırım değeriyle inşa edilen Ahes Misal İstanbul projesinde 13 Mayıs Anneler Günü’ne özel 100 daire için yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Ahes Misal İstanbul'da aidatlar 2 lira oldu!

5 milyarlık yatırım yapan Süleyman Ekşi İnşaat, kentsel dönüşüme projelerine soyundu. Gaziosmanpaşa’da 2 milyarlık Ahes Misal İstanbul’u dönüşüm kapsamında hayata geçiren şirket, metrekare başına aidatları 2 TL olarak belirledi.

Misal İstanbul'da 3 bin TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 2 milyar TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul, yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme kolaylığı ile ev sahibi olma imkanı sağlıyor. 

Ahes Misal İstanbul'da aidatların metrekaresi 2 TL!

Ahes Misal İstanbul projesi Alper Aksoy Mimarlık imzası ve Süleyman Ekşi İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede aidatların metrekaresi 2 TL olarak belirlendi.

Ahes Misal İstanbul fiyatları 340 bin TL'den başlıyor!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Ahes Misal İstanbul'da 60 ay vade farksız ödeme!

Ahes Misal İstanbul projesi, Süleyman Ekşi İnşaat Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Misal İstanbul projesinde 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ahes Misal İstanbul : İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesi "İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projenin metrekaresi 5 bin 230 TL'den satılıyor.

Ahes Misal İstanbul'da yeni yıl kampanyası!

Ahes Misal İstanbul projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunulan yeni yıl kampanyası uygulanıyor. Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul’dan yılbaşı kampanyası!

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 2 milyar TL yatırım değeriyle hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul şirket bünyesinde 60 daire için 60 ay vade farksız taksit uygulamasını yıl sonuna kadar uzatıyor.

Misal İstanbul lansman fiyatları Haberi

Misal İstanbul lansman fiyatları


Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak Gaziosmanpaşa’da yükselecek olan Ahes Misal İstanbul'un lansmanı bugün Raffles Hotel'de gerçekleşti. Gerçekleştirilen toplantıya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi, Mimar Alper Aksoy, GOPAŞ Genel Müdürü Zeyyat Gümüş katıldı.  

2000 yılından itibaren başta İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Erzurum, Bilecik ve Rize olmak üzere toplamda 4 milyar TL değerinde üst ve alt yapı projelerine imza atan Süleyman Ekşi İnşaat Ahes Misal İstanbul projesi ile kapalı inşaat alanı bazında bu güne kadar gerçekleşen en büyük kentsel dönüşüme imza atıyor.

Alper Aksoy Mimarlık imzalı Ahes Misal İstanbul, Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde 100 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 520 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 2 bin 400 konut, 359 odalı otel,...