30 / 04 / 2024

Mısırda Enza Home mağazası

Mısırda Enza Home mağazası

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son dakika! Emtia piyasasında dalga boyu yükseldi! Değerli metaller yükseldi mi? 

Geçtiğimiz hafta karışık bir seyrin hakim olduğu emtia piyasasındaki son durum açıklandı. Peki altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son durum ne?

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Buğday, arpa, mısırda Nisan şoku! Peş peşe açıklandı! 

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları hangi borsada kaç TL oldu? İşte borsa borsa 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Buğday, arpa ve mısırda son dakika! Peş peşe fiyatlar açıklandı! Çiftçiler hemen il il kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi son dakika güncel buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç lira oldu? Hangi borsada buğday, arpa ve mısır ne kadar? 

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Enza Home’da hem yüzde 25 indirim hem de 36 taksitle 4 ay sonra öde! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enza Home’dan tüm mobilyalarda geçerli 36 ay taksit imkanı, buna ek olarak 4 ay sonra ödemeye başlama imkanı herkesi sevindirecek. Enza Home’da seçili mobilyalarda yüzde 25 indirim sizleri Enza Home mağazalarında bekliyor. İşte, Enza Home 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Sırdaş ve Aziz Özçağlar tarafından kuruldu.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Enza Home mimarlık, Enza Home Book'u hayata geçirdi!

Enza Home mimarlık, moda ve tasarım danışmanlığı konularında önemli çalışmalara imza atan 9 ismin önerileriyle oluşturduğu "Enza Home Book"u hayata geçirdi.

Enza Home, Enza Home Book projesini hayata geçirdi!

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.

Mısırda Enza Home mağazası Haberi

Mısırda Enza Home mağazası

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Mısır'daki ikinci Enza Home mağazası, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor. Açılış törenine Yataş Grup yöneticilerinin katıldığı Enza Home, Kahire'de açılan yeni konseptteki mağaza ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak. 


Açıklamaya göre, bin 200 metrekare ve iki katlı olan Enza Home mağazasında modern, yenilikçi, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarım sunan mobilya ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Ev dekorasyonuna bir bütün olarak bakan Enza Home mağazalarında yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı ürünler de  bulunuyor. 


Yataş Grup, 1 yıl içerisinde Yeni Kahire bölgesinde bir Enza Home ve bir Yataş Bedding Mağazası daha açmayı...