27 / 05 / 2024

miss usa hile

miss usa hile

Emlak kralı Donald Trump tarafından mahkeme verilen Pennslvania güzeli Sheena Monnin, Trump'a 5 milyon dolar ödeyecek...

‘Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!

İstanbul’un 39 ilçesinden satıştaki sucuk örneklerini toplayarak laboratuvar ortamında inceleyen gıda denetçileri, inanılması güç gerçeği ortaya çıkardı. Hayvansal hücre bulunmayan  ve sadece ot ile üretilmiş sucuklar olduğu tespiti şoke etti.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

SGK harekete geçti! Aylıkları kesip ödemeleri geri alıyor! İşte detaylar!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK), vatandaşların başvurduğu hile yöntemine karşı önlemini aldı. İşte detaylar!

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Tek tek duyuruldu

İkinci el araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa uyarı yapıldı. Kaza geçmişi olan otomobilleri değerinden daha yüksek fiyata satmak adına sıklıkla başvurulan hile ve yalanlara açıklık getiren TÜSED Başkanı Ahmet Nedim Erdem, dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Benzin alırken bunlara çok dikkat edin! Şeytanın bile aklına gelmeyecek hileler ortaya çıktı

Artan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte bir gerçek ortaya çıktı. Artık benzin alırken iki defa düşünmek gerekiyor. Akaryakıta hile karıştı. İşte detaylar...

Akaryakıt istasyonlarındaki gizli hileler deşifre edildi! Aracınıza yakıt alırken buna dikkat edin

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat artışları yüzünden bazı benzin istasyonlarında gizli düzenek ve hile yapılmak suretiyle yasa dışı işlemler yapıldığı ortaya çıktı. İşlemler nedeniyle araç sahipleri mağdur olurken kamu da zarara uğratıldı.

Ünlü para uzmanından kripto para uyarısı! 25 tanesinden 5 tanesi güvenli sakın emanet etmeyin

Alman ekonomist Michael Gassner, kripto para piyasasıyla ilgili kritik uyarılar yaptı. İslami kripto paraların başarı hikayesi ortaya koyamadığına dikkat çeken Gasner, 25 adet kripto paradan sadece 5 tanesinin ayakta kaldığına işaret etti. Hile ve usülsüzlükleri ifşa etti.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde 'hile' tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekilinde hile tartışması yaşandı.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Teksan İngiltere'den sonra Amerika ofisini açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

miss usa hile Haberi

miss usa hile
Haziran ayında yapılan Miss USa yarışmasında hile yapıldığı öne sürülmüştü. Pennslvania güzeli Sheena Monnin hile iddiası yüzünden yarışmanın sponsoru emlak kralı Donald Trump tarafından mahkemeye verildi. Monnin, emlak kralına 5 milyon dolar...