05 / 05 / 2024

Mistral İzmir inşaat alanı

Mistral İzmir inşaat alanı

2012 yılında bir araya gelen kendilerini bulundukları sektörde kanıtlamış 33 iş adamının oluşturduğu Mistral Yapı, İzmir'in ve İzmirliler'in hayatına girdi. Firma'nın Mistral İzmir projesi, 120 bin metrekare alana sahip...

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Mistral GYO Konak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Mistral GYO İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8623 ada 21 parsel, toplam 4.147,89 metrekare arsanın üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. 

Mistral İzmir'in inşaatı tamamlandı!

İzmir'in önde gelen iş adamları tarafından kurulan Mistral GYO'nun ilk projesi olan Mistral İzmir'in inşaatı tamamlandı. İzmir'in en yüksek binası olan bina 4 metre tavan yüksekliği ile fark yaratıyor.

İzmir inşaat sektöründe gözde il!

Hükümetin ulaşım projeleriyle Ankara ve İstanbul gibi kentlere ortalama 3.5 saatte ulaşılabilir hale gelecek İzmir, inşaat sektörünün de gözde illerinden biri oldu..

İzmir'in en çok göç alan 3.kent olmasını inşaat sektörü nasıl yorumladı?

İzmir, 2015’te en çok göç alan 3. kent oldu. Cazibe merkezi haline gelen İzmir’i en çok İstanbullular tercih etti. İzmir inşaat sektörünün önde gelen isimleri bu durumu avantaj olarak değerlendirdi

İzmir kentsel dönüşümle inşaat sektöründe patlayacak!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, "Şu anda maalesef kentsel dönüşüme başlayamadık. Umarım bu sorunları aşıp kentsel dönüşümü başlatacağız. İzmir inşaat sektörü çok yakında patlayacaktır" dedi.

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı 7 ayda tamamlanacak!

İzmir Ödemiş'te inşaat çalışmaları duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesi 10 Aralık Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, hastanenin 7 ayda tamamlanacağını belirtti.

Musa Çiçek İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

İzmir'de önemli konut projelerini hayata geçiren Musa Çiçek İnşaat, kentte inşaat sektörüne yeni bir soluk getirdi. Firma, fark yaratan projeleriyle adından söz ettiriyor.

İzmir'de arsa karşılığı inşaat ihalesi 23 Aralık'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 23 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

Mehmet Tiryaki Tabakhane Camisi'nin inşaatını inceledi!

Tabakhane Camisi'nin yıktırarak yeniden yapımını üstlenen Simav'ın İzmir ve Manisa'daki hayırsever iş adamı Mehmet Tiryaki, Tabakhane Camisi inşaatını ilk kez inceledi.

İzmir Bayraklı'da arsa karşılığı inşaat yaptırılacak!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bayraklı'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak. Proje bedeli 7 milyon 781 bin 356,80 TL, inşaat karşılığı verilecek arsanın bedeli ise 9 milyon 19 bin 500 TL olarak belirlendi.

İnşaat sektörü hareklenmeye başlayacak!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

Mistral İzmir inşaat alanı Haberi

Mistral İzmir inşaat alanı

2012 yılında bir araya gelen kendilerini bulundukları sektörde kanıtlamış 33 iş adamının oluşturduğu Mistral Yapı, İzmir'in ve İzmirliler'in hayatına girdi..


Adını güçlü bir Akdeniz rüzgarından alan Mistral Yapı; inşaat, gayrimenkul ve yatırım şirketi olarak daha şimdiden alanında adını saygın ve güvenilir bir noktaya taşıdı. 


TÜM YOLLAR MİSTRAL'E ÇIKIYOR 

Bayraklı bölgesi ile Alsancak arasında bulunan, çevre yolu bağlantılarının, merkezinde, çevresindeki 2 metro istasyonu ve 3 üniversite ile yeni kent merkezinin kalbinde yer alan proje; tamamlanmış trafik alt yapısı ile mükemmel bir konuma sahiptir. 120.000 metrekarelik alanda; konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir; farklı kültürlerle zenginleşmiş yaşam biçimini hedeflemektedir. 


Türk ve İtalyan mimarların buluştuğu bir Akdeniz projesi olan Mistral İzmir, 154 metre yüksekliğindeki 38 katlı konut ve 216 metre yüksekliğindeki...