19 / 05 / 2024

Mithatpaşa 2 Tünelinde son durum

Mithatpaşa 2 Tünelinde son durum

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

TÜİK son rakamları açıkladı! Türkiye'de işsiz sayısı çoğaldı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayı işsizlik oranlarını açıkladı. TÜİK'e göre İşsizlik 2022 Kasım ayında yüzde 10,2 olarak tespit edilirken   bir önceki aya göre değişikliğin yaşanmadığını açıkladı.

Huawei Nova 9'a 2 bin lira indirim! 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en sevilen teknoloji marketleri arasında yer alan MediaMarkt, Huawei Nova 9'a 2 bin lira indirim uyguladı. Peki, MediaMarkt'ta satılan Huawei Nova 9 kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'tan Huawei Nova 9'a 2 bin TL indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tekno marketlerinden biri olarak tanınan MediaMarkt, Huawei Nova 9'a 2 bin TL indirim yaptı. Peki, MediaMarkt'ta Huawei Nova 9 fiyatları ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri’nin inşaatı başladı!

Zonguldak'ta, Mithatpaşa tünelleri inşaatı yeniden başladı. Proje kapsamında ilk tüpün 2019 yılının sonunda, ikinci tüpün 2020'nin ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut henüz belli olmadı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Akfen GYO'nun hisse alımı yüzde 2,29'a ulaştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO'nun hisse alımı yüzde 2,29'a ulaştı.

TOKİ’den Diyarbakır’a 2 milyar 285 milyon liralık yatırım!

TOKİ'nin Diyarbakır’da hayata geçirdiği 2 milyar 285 milyon liralık yatırımların toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Mithatpaşa 2 Tünelinde son durum Haberi

Mithatpaşa 2 Tünelinde son durum

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak. Sürücülerin korkulu rüyası olan Ilgaz Dağı, yapımı süren 5 bin 391 metrelik tünelle 8 dakikada geçilebilecek.


Son 12 yılda 50 km’den 200 km’ye çıkan tünel projeleri daha da hız kazanacak. Devam eden 106 projenin tamamlanmasıyla tünel uzunluğu 466 km’ye ulaşacak. Bu kapsamda, yapımına 2012 yılında başlanan ve Ankara-Kastamonu arasındaki yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. 5 bin 370 ve 5 bin 391 metrelik 2 tüpten oluşan bağlantı yollarıyla toplam uzunluğu 26.7 kilometre olan projenin tamamı yüzde 73 oranında tamamlandı.


KASTAMONU'YA EN BÜYÜK YATIRIM


572 milyon TL’ye mal olması ve Nisan 2016’da açılması beklenen Ilgaz Tüneli ayrıca bir kalemde...