03 / 05 / 2024

Mitsubishi Electric çalışmaları

Mitsubishi Electric çalışmaları

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Mitsubishi Electric, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edecek!

Mitsubishi Electric'in Türkiye Başkanı Fujisawa, büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fujisawa, yaptığı konuşmada, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric klimada yaz kampanyası başlattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, satın alınan klimanın ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim uyguladığı kampanyasının süresini 30 Temmuz'a kadar uzattı.

Mitsubishi Electric’ten Türkiye pazarına güven ve büyüme sinyali!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, Türkiye’ye gelişini kutladı.

Mitsubishi Electric Türkiye'de hızla büyüyor!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye'de hızla büyüyor

Mitsubishi Electric, Türkiye’nin genç nüfusuna inanıyor!

Dünya genelinde 120 binden fazla çalışanı ile 42 ülkede faaliyet gösteren, 37 milyar doların üzerinde konsolide net satışa sahip dünya devi Mitsubishi Electric, öncelikli pazar olarak gördüğü Türkiye’de hızla büyüyor.

Mitsubishi Electric Klima kampanyası Japonya'ya uçurdu!

Yeni Kirigamine, Mitsubishi Electric tarafından Japonya’da ferah havasıyla ünlü Kirigamine Tepeleri’nden ilham alınarak geliştirildi. Bu yeni nesil klimalar için “Kim demiş klima sizi Japonya’ya uçurmaz diye?” sloganı ile bir kampanya düzenlendi.

Mitsubishi Electric su soğutmalı dış üniteler ile teraslarınız size kalır!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, hayatı daha keyifli, ortamdaki havayı daha kaliteli ve sağlıklı hale getirmek amacıyla her türlü bina ve iç mekana uygun geniş ürün yelpazesi ile profesyonel beklentilere profesyonel çözümler sunmak için çalışıyor

Avcılar Beylikdüzü metrobüs çalışmaları bitmiyor!

Habertürk Gazete Yazarı Esra Boğazlıyan, Avcılar Beylikdüzü çalışmaları hakkında en son bilgileri paylaştı. İşte o yazı!

İstanbul'un her yerinde bakım onarım çalışmaları var!

Kentin dört bir yanında aynı anda çalışma başlatıldı. FSM ve Haliç köprüleri yüzünden zaten E-5 ve TEM felç. 556 noktada asfaltlama devam ediyor. Bu da yetmiyormuş gibi birde kaldırım çalışmaları başladı

Mitsubishi Electric çalışmaları Haberi

Mitsubishi Electric çalışmaları

Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, altyapı projeleri, fabrikalar, konut ve ofis projelerinin yanı sıra oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi. Saraçoğlu, şirketin otomasyon gücünü ve üstün teknolojisiyle projelere özel çözümler sunabileceklerini...