08 / 05 / 2024

Mk Yapı1 Gayrimenkul iletişim

Mk Yapı1 Gayrimenkul iletişim

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koca tarafından kuruldu.

Hadımköy 1/1000 ölçekli imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Asutay Grup Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asutay Grup Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kurt ve Serkan Tohan ortaklığında kuruldu.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Samıre ve Saıd Samıre ortaklığında kuruldu.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Agit İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agit İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gürel tarafından kuruldu.

Arnavutköy Hadımköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 103 ada, 9 parsel, 313 adanın kuzeyinde yer alan bir kısım tescil dışı alan ve 354 ada, 15 parsel ile bitişiğindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mk Yapı1 Gayrimenkul iletişim Haberi

Mk Yapı1 Gayrimenkul iletişim

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koca tarafından kuruldu.

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 3- Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi ve...