14 / 05 / 2024

MMI Eurasia Fuarcılık

MMI Eurasia Fuarcılık

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk İkiz Konferans Fuarları olan Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa fuarları başarıyla gerçekleştirildi. Fuar, katılımcılar tarafından övgüye değer bulundu...

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Fuarları için 17 Nisan'da buluşuluyor!

28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Fuarları için 17 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de basın toplantısı düzenlenecek

Depreme Hazırlık Fuarı güvenli yaşam alanını ön plana çıkaracak!

MMI Eurasia Fuarcılık, arazi yönetiminden bina tekniklerine "deprem güvenliği" konusunu 28-29 Nisan günlerinde düzenleyeceği fuarlarla Türkiye'nin gündemine taşıyor. Depreme Hazırlık Fuarı güvenli yaşam alanını ön plana çıkaracak...

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety 28-29 Nisan 2014'te gerçekleştirilecek!

Türkiye’de faaliyete geçen MMI Eurasia Fuarcılık’ın ilk organizasyonu olan Türkiye’nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Dünyanın 3. büyük demiryolu fuarı Eurasia Rail 5-7 Mart'ta!

İstanbul Fuar Merkezi’nde 05-07 Mart tarihleri arasında, Türkel Fuarcılık tarafından eş zamanlı konferans ve seminerle organize edilecek olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı düzenleniyor..

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı ertelendi!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı olası hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Yem Fuarcılık Türk Yapı sektörü toplantısı 8 Ocak'ta!

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer’in, en son veriler ışığında Türk yapı sektörüne dair gelişmeleri, sektörün 2014 yılındaki genel seyrini, 2015 yılına dair beklentilerini aktaracağı toplantı 8 Ocak'ta House Hotel'de gerçekleşecek..

Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa ikiz fuarları gerçekleşti!

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk İkiz Konferans Fuarları olan Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa fuarları başarıyla gerçekleştirildi. Fuar, katılımcılar tarafından övgüye değer bulundu...

MMI Eurasia Fuarcılık Haberi

MMI Eurasia Fuarcılık

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen Türkiye’nin ilk İkiz Konferans Fuarları olan Seismic Safety Deprem Güvenliği ve Intergeo Euraisa fuarları başarıyla gerçekleştirildi. Fuarlarla birlikte Türkiye’nin, depreme karşı planlama ve yapılaşma adına yeni bir platforma kavuşmuş olması katılımcılar tarafından övgüye değer bulundu.

Messe München International’ın CEO’su Klaus Dittrich, “Türkiye’deki iştirakimiz olan MMI Eurasia Fuarcılık olarak Seismic Safety ve INTERGEO Eurasia fuarlarıyla Türkiye’de ilk defa bir fuar organizasyonu gerçekleştirdik. Bu organizasyonun daha baştan muazzam bir ilgi çekmiş olduğunu görmek beni çok memnun etti. Türkiye’de ve tüm bölgede depremden korunma konusunun yoğun biçimde gündemde olan bir konu olduğu göz önüne alındığında, Seismic Safety, Deprem Güvenliği, Yangın Koruma ve Kentsel Dönüşüm Fuarı kesinlikle teknoloji ve bilgi paylaşımı için önemli bir platform olarak yerleşecek "...