17 / 05 / 2024

Moammed Zıdan

Moammed Zıdan

Rima Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Naser S M Aljerı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Moammed Zıdan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kağıthane'de kuruldu.

Doç. Dr. Sinan Cansız'dan deprem uyarısı! İzmir mi, İstanbul mu daha tehlikeli?

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız, büyük depremler ve İstanbul depremi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Cansız'ın o açıklamaları....

Naci Görür, Murat Kurum'un danışmanı olacağı iddiasına yanıt: Bana rozet takamazsınız!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün danışmanı olacağına yönelik gelen iddialara Görür'den ''Bana rozet takamazsınız'' açıklaması geldi.

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok deprem çözümü: Asgari ücret 40 bin TL olmalı!

Türkiye'nin dört bir köşesinde küçük depremler meydana gelmeye devam ediyor. Büyük deprem endişesi yaşayan vatandaşlar konutlarının dirençsizliğinden endişe duyuruyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken çözüm önerisi geldi...

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Beko'dan, FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 TL indirim fırsatı!

Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'te kasım ayına özel iki günlük kampanya başlattı. Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulaması devam etmekte. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Moammed Zıdan Haberi

Moammed Zıdan

Rima Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Naser S M Aljerı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Moammed Zıdan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu. 


Rima Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri mankuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlanmasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...