17 / 05 / 2024

mobil borsa uygulaması gaziantep

mobil borsa uygulaması gaziantep

Gaziantep'te "mobil borsa" uygulaması başlatıldı. iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek.

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! İşte borsada uygulanması gereken 13 kritik madde!

Borsa uzmanı Adem Ayan sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarının uygulaması gereken 13 kritik maddeyi açıkladı. İşte detaylar...

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

Destek takvimi ve küpe sorgulanabilecek! İşte çiftçilerin merakla beklediği TarımCebimde uygulaması

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geliştirilen ve çiftçilerin merakla beklediği TarımCebimde mobil uygulaması hayata geçti. Peki TarımCebimde uygulaması ne işe yarar? İşte detaylar…

Akbank Mobil indirene iPhone 13 kazanma fırsatı! İşte yapmanız gerekenler

Akbank,  mobil uygulamasında yer alan çekiliş kampanyasına katılıp kazanan 30 kişiye 22.499,00 Türk Lirası değerindeki iPhone 13 128 Gb telefon hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için son gün 25 Eylül 2022… İşte kampanyanın detayları… 

Denizbank mobil uygulaması neden çalışmıyor? 1 Ağustos 2022 Denizbank mobilbank çöktü mü?

Denizbank mobil uygulaması çöktü mü? Denizbank mobilbank neden çalışmıyor? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

BİM'den mobil uygulamaya özel iPhone fırsatı! İşte 26 Mayıs 2022 iPhone SE fiyat listesi!

Apple kullanıcıları tüm iPhone indirimlerini güncel olarak takip ediyorlar. BİM'in mobil uygulamasına özel iPhone SE fiyatlarında indirim var. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte 26 Mayıs 2022 iPhone SE fiyat listesi..

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Aile Destek mobil uygulaması kullanıma hazır!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen 'Aile Destek' mobil uygulamasının kullanıma hazır olduğu duyuruldu. Bu yeni uygulama sayesinde sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler ile ilgili bilgilere ulaşılabilecek ve başvuru işlemleri yapılabilecek.

Borsa İstanbul'da sert düşüş! Devre kesici uygulaması devrede!

Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksinde cari değer kaybı yüzde 5'e yaklaştı. 21 Ocak Cuma gününü 2011 puandan kapatan endeks bugün 15:58 itibariyle 1915 puana geriledi.

mobil borsa uygulaması gaziantep Haberi

mobil borsa uygulaması gaziantep

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), üyelerine yönelik "mobil borsa" uygulamasını başlattı.


GTB'den yapılan açıklamaya göre, iOS ve Android cihazlara yüklenilecek uygulamayla üyeler, borsa ile ilgili bilgi ve verilere anında ulaşabilecek, borsaya gelmeden de birçok işlemi cep telefonlarından yapabilecek.


GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, açıklamada, üyelerinin borsada yapılan tüm işlemlerden ve güncel haberlerden daha hızlı şekilde bilgi sahibi olabilmeleri için "GTB Mobil Uygulama" sistemini hizmete sunduklarını belirtti.


Apple Store ve Google Play'den ücretsiz indirilecek uygulamanın, iOS ve Andorid işletim sistemine sahip cihazlarda rahatlıkla kullanılabileceğini aktaran Tiryakioğlu, borsacılık işlemlerini mobil uygulamayla bir nevi cebe indirgediklerini vurguladı.


Uygulamanın kurumlara ve kişilere günlük hayatta önemli avantajlar sağladığını ifade eden Tiryakioğlu, şunları kaydetti:


"Her türlü alt yapısı oluşturularak test aşamasını başarıyla tamamlayan 'mobil borsa' uygulaması, sorunsuz şekilde hizmet vermeye başladı. Uygulamayla...