10 / 05 / 2024

Mobil internet

Mobil internet

Mobil internet kullanımı artıyor. Mobil internet kullanımı artık her alanda kendini gösteriyor. Son dönemde cep telefonu ya da tabletlerinden ev arayanların sayısındaki artış da dikkat çekiyor.

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Vestel bir ilki gerçekleştirdi. İlk taşınabilir televizyon olan Vestel Wİ-Fİ Mobil TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Taşınabilir Android TV şimdi Vestel mağazalarında ve internet sitesinde satışta. Şarjlı televizyon alınıp istediğiniz yere kolaylıkla götürebileceksiniz. İşte, ilk taşınabilir Android TV Wİ-Fİ Mobil TV 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Facebook Hindistan merkezli Jio Platforms'a 5,7 milyar dolar yatırım yaptı!

Sosyal medya şirketi Facebook, Hintli milyarder iş adamı Mukesh Ambani'nin sahibi olduğu mobil internet şirketi Jio Platforms'a 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptığını duyurdu.

Şükrü Saracoğlu Stadı akıllı stad olacak!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Türk Telekom Grubu'nun teknolojisiyle baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G'ye hazır mobil internet altyapısı ile Türkiye'nin en akıllı stadı olacak.

Şükrü Saracoğlu Stadı Türkiye'deki en akıllı stat olacak!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Türk Telekom Grubu'nun teknolojisiyle baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G'ye hazır mobil internet altyapısı ile Türkiye'nin en akıllı stadı olacak.

2014'te mobil internetten 95 milyon liralık alışveriş yapıldı!

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.

Siltaş Mavi Park'ın www.siltasmavipark.com internet sitesi açıldı!

Siltaş Mavi Park Maltepe projesinin internet sitesi www.siltasmavipark.com açıldı. Görsellerin ve kataloğun da hazırlandığı Siltaş Mavi Park Maltepe'de fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Soyak Yapı internet sitesiyle trendi yakaladı!

Soyak Yapı, internet sitesini yeniledi. Güncel programlama trendlerine uygun olarak yenilenen sitede, kullanıcı talepleri baz alındı. Soyak Yapı'nın yenilenen web sitesi, kullanıcılarına daha kolay bir hizmet sağlıyor.

Soyak Yapı internet sitesini yeniledi!

Soyak Yapı, internet sitesini yeniledi. Güncel programlama trendlerine uygun olarak yenilenen sitede, kullanıcı talepleri baz alındı. Soyak Yapı'nın yenilenen web sitesi, kullanıcılarına daha kolay bir hizmet sağlıyor.

Mobil internet Haberi

Mobil internet

Mobil internet kullanımı her geçen gün artıyor. Mobilike & Wonk firmasının yaptığı araştırmaya göre; 2011 yılından günümüze Türkiye’de mobil internet kullanıcı adedinin önemli seviyede arttığı görülüyor. 2011'de 1 milyon 862 bin olan kullanıcı adedi 2014'te 26 milyon 444 bin seviyesine ulaştı. Trafik hacmi ise 2014 yılı itibariyle 52 milyon 359 bin seviyesinde.


Aynı araştırmaya göre gençlerin akıllı telefon kullanımının daha fazla olduğu göze çarparken; erkeklerin kadınlara göre daha fazla akıllı telefon ve tablet kullandığı da ortaya çıkıyor. Türkiye’de mobil kullanıcıların yüzde 88’i gün içinde mobil internet kullanıyor. Mobilde harcanan günlük zaman ortalama 2 saat 42 dakika olarak belirlenirken; aylık zaman ise 37 saat olarak yansıyor.


Evimizi de mobilden arıyoruz


hurriyetemlak.com verileri incelendiğinde mobil uygulamaların indirilme rakamlarındaki artış da dikkat çekiyor. Örneğin; uygulamayı...