29 / 04 / 2024

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...



Kampanyadan faydalanmak için sadece kimliğinizi yanınıza alıp en yakın Türk Telekom şubesine başvuruda bulunmalısınız. Ziraat Bankası, maaş müşterisi olup olmadığınızı hızla kontrol edecek ve size özel avantajlı tarifeden hemen yararlanabileceksiniz. Peki kampanya içeriği ne ve katılmak için ne yapılmalıdır?

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesini kullanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan değerli müşteriler aylık sabit ücret indirimi kampanyasından yararlanmak için şu adımları takip etmelidir:

ZIRAAT [boşluk] T.C. Kimlik Numarası formatında bir SMS oluşturun.

Bu mesajı Türk Telekom'un 5555 numarasına gönderin.

Ardından size dönen SMS'e ZIRAAT ONAY yanıtını gönderin.

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Kampanya içeriği nedir?

Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesiyle yurt içinde 750 dakika konuşma, 750 SMS ve 5GB mobil internet hakkına ek olarak Türk Telekom mobil kullanıcılarıyla sınırsız konuşma fırsatını yakalayabilirsiniz. Yeni bir hat alma, numara taşıma veya faturasız paketlerden bu tarifeye geçişte aylık maliyet KDV ve ÖİV dahil 240 TL olup Türk Telekom'un faturalı tarifelerinden bu tarifeye geçenler için aylık ücret KDV ve ÖİV dahil 360 TL'dir. Bu tarifeyle hem avantajlı fiyatlarla konuşma ve internetten yararlanabilir hem de sınırsız Türk Telekom ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Kampanyaya katılım koşulları nelerdir?

Kampanyaya katılmak için müşterilerden 12 aylık bir taahhüt talep ediliyor. Eğer 12 ayın sonunda müşteri yine taahhüdünü yeniler ve emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden almaya devam ederse kampanya avantajlarından yararlanmaya devam edebilir. Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emekliler yeni bir numara ile Türk Telekom'a geçiş yapabilir ya da mevcut Türk Telekom hatlarından Ziraat Emekli tarifesine geçiş yaparak bu fırsattan faydalanabilirler. Üç müşteri, faturasız hattan bir müşteri ise faturalı hattan bu tarifeye geçerek kampanya avantajlarından yararlanabilir. 

Ziraat Bankası'ndan SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine ödeme müjdesi! 5 bin TL nakit parayı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön