17 / 05 / 2024

mobilden yapılan emlak aramaları

mobilden yapılan emlak aramaları

Yaz aylarında ve bayram döneminde emlak aramaları mobilden yapıldı. Haziran ayında mobil üzerinden en fazla kiralık konut araması İstanbul için yapıldı.

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Yatırımda yapılan büyük hatalar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımda yapılan büyük hatalar!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik analizi...

Emlak vergisi değerlerine yapılan itirazlar TBMM'de!

Emlak vergisi metrekare birim değerlerine yapılan itirazlar TBMM'de konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Emlak Konut tarafından yapılan Merkez-Ankara projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Binali Yıldırım'a Emlak Konut GYO tarafından yapılan Merkez-Ankara projesi ihalesine ilişkin 4 soru yöneltti...

Haziran ayında mobilden en fazla emlak araması yapıldı!

Yaz aylarında ve bayram döneminde emlak aramaları mobilden yapıldı. Haziran ayında mobil üzerinden en fazla kiralık konut araması İstanbul için yapıldı.

Kepez'e yapılan emlak yatırımı kazandırır!

İnşaat piyasasının ve emlak sektörünün 2016 yılıyla birlikte eski seyrine yaklaştığını söyleyen KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez'e yapılacak yatırımların kazandıracağına dikkat çekti.

Emlakçıyla yapılan sözleşmenin geçerliliği!

Emlakçı ile yapılan anlaşmanın geçerli olabilmesi için bazı koşullara sahip olması gerekiyor. Peki, emlakçıyla yapılan sözleşmenin geçerliliği nasıl sağlanır? Emlakçıyla yapılan anlaşmanın şartları nelerdir?

HEP İstanbul'da daire sahipleriyle yapılan anket sonuçlandı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen ve İstanbul'da hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nden daire sahibi olanlar ile yapılan anketten çok ilginç sonuçlar çıktı.

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı!

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ tarafından "8. Yapı Emlak İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı" açıldı...

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı!

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ tarafından "8. Yapı Emlak İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı" açıldı.

Dünyada en çok emlak yatırımı yapılan şehirler!

Cushman & Wakefield (C&W) şirketi, yaptığı araştırma sonucunda son 1 yılda en çok emlak yatırımı alan şehirleri ortaya koydu. En fazla yatırım yapılan şehir New York oldu...

Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları!

Yüzde 50 peşinatla 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları kapsamında daireler 281 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Çevre İzin Lisans Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklik yürürlüğe giriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile çevre izin ve lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe giriyor.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.

mobilden yapılan emlak aramaları Haberi

mobilden yapılan emlak aramaları

SON verilere göre, yaz aylarında ve bayram döneminde emlak aramaları mobilden yapıldı. Verilere göre, Haziran ayında en fazla kiralık konut araması İstanbul için yapılırken, İstanbul'u Ankara ve İzmir'deki kiralık ve satılık konut aramaları izledi. Ayvalık, Didim, Cunda, Samsun Altınkum, Avşa Adası, Antalya Konyaaltı ise yazlık, taş ev, müstakil ev, çiftlik ve arsa aranan diğer önemli bölgeler olarak dikkat çekti. 


KADINLAR YAZIN ARIYOR 

Rakamlara göre kadınlar yaz aylarıyla birlikte emlak arayışlarını artırdı. Mayıs ayında emlak arayan kadın kullanıcı oranı yüzde 40 iken, Haziran ayında bu oran yüzde 48'e yükseldi. Haziran ayıyla birlikte yazlık aramaları da bir önceki aya göre yüzde 40 artış kaydetti.


BAYRAMDA YÜZDE 15 ARTTI 

Uzun bayram tatili beklenenin aksine emlak arayışlarında gerilemeye neden olmazken, bayram döneminde emlak aramalarının büyük bölümü mobilden...