29 / 04 / 2024

HEP İstanbul'da daire sahipleriyle yapılan anket sonuçlandı!

HEP İstanbul'da daire sahipleriyle yapılan anket sonuçlandı!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen ve İstanbul'da hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nden daire sahibi olanlar ile yapılan anketten çok ilginç sonuçlar çıktı.



HEP İstanbul ile şu ana kadarki en büyük projesini inşaa eden Tekfen Emlak Geliştirme’nin, ‘Ulaşılabilir fiyata, kaliteli konut’ anlayışının karşılığını aldığı anket sonuçlarında görülüyor. Satışa çıkmasıyla birlikte kısa bir sürede tükenen birinci etabın ardından ikinci etap satışlarını başlanılan projeden daire alanların yarısı, HEP İstanbul’dan aldığı evin ‘ilk evi’ olduğunu söyledi.


Anketin, 238 daire sahibi ile yapıldığını belirten  Tekfen Emlak Geliştirme  Genel Müdürü Ömer Egesel, anketten çıkan bu sonucun kendilerini de çok mutlu ettiğini belirterek, “HEP İstanbul projesini tasarlarken, bir yandan Tekfen kalitesi ile birlikte ‘iyi yaşam’ sunmayı, bir yandan da daire sahibe olmak isteyenler için ulaşılabilir bir proje olmasını hayal etmiştik. Anket sonuçlarından çıkan ‘İlk evimi HEP İstanbul’dan aldım’ sonucunun da bunun ispatı olduğunu görüyoruz” diye konuştu. 


HEP İstanbul da daire sahipleriyle yapılan anket sonuçlandı!


Tekfen markası etkili oldu

HEP İstanbul projesinden ev alan 238 daire sahibi ile yapılan ankette, alım kararında Tekfen markasının da ne kadar etkili olduğu ortaya çıktı. Daire sahiplerine sorulan “HEP İstanbul’u tercih etmenizdeki en önemli etken ne oldu?” sorusuna daire sahiplerinin yüzde 87’si “Tekfen markası” yanıtını verirken, yüzde 12’si “Projenin konumu” olduğunu belirtti.


Tavsiye edilen proje: HEP İstanbul

Tekfen güvencesi ile hayata geçirilen HEP İstanbul’dan ev alanlar, projeden ‘Tavsiye üzerine’ haberdar olduklarını söyledi. Ankete katılanların yüzde 57’si tavsiye üzerine projeye geldiklerini belirtirken, yüzde 20’si “İnternet”, yüzde 10’u “Geçerken gördüm”, yüzde 7’si “TV reklamı” ve yüzde 6’sı ise “Gazeteden gördüm” şeklinde yanıtladı. Ankette yer alan “Tekfen Emlak Geliştirme’den daha önce haberdar mıydınız, Tekfen markasının daha önceki projelerini biliyor musunuz?” sorusuna ise daire sahiplerinin yüzde 71’i “Evet” yanıtını verdi.


Bölgesinin en iyi konumunda yer alıyor

Yapımı hızla süren HEP İstanbul, Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin tam kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada yer alan “Hayatımın Evi Projesi” 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daireden oluşuyor. Ocak ayı itibariyle inşaatına başlanan HEP İstanbul’dan daire sahibi olanların, 2017 Nisan’da yeni evlerine kavuşması hedefleniyor.


HEP İstanbul da daire sahipleriyle yapılan anket sonuçlandı!


“Metro hattı projenin önünden geçiyor”

Projenin, bölgenin en iyi lokasyonunda yer aldığını ve ulaşım araçlarına da çok yakın mesafede yer aldığını vurgulayan Ömer Egesel, “Proje metrobüse yürüme mesafesinde. Ayrıca 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına da yürüme mesafesinde yer alırken, kuzeyde inşa edilen 3’üncü havalimanı ve 3’üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.”


Fiyatlar 216 bin TL’den başlıyor

Projenin ilk etap satışlarını neredeyse tamamladıklarını, ikinci etapta ise satışların devam ettiğini hatırlatan Ömer Egesel, HEP İstanbul’daki daire fiyatlarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Proje, lokasyonu, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile ev satın almayı düşünenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Bu nedenle kısa bir süre içinde ikinci etabı devreye aldık.  Projede fiyatlar 1+1 dairelerde 216 bin TL’den, 2+1 dairelerde 335 bin TL’den ve 3+1 dairelerde ise 430 bin TL’den başlıyor. Müşterilerimiz çeşitli bankalardan mortgage kredisi kullanabilecekleri gibi özel ödeme kolaylıkları da sunuyoruz. Yüzde 5 peşinat veren ve yüzde 50 kredi kullanan müşterilerimiz kalan tutarı 3 eşit taksitte Haziran 2015, Haziran 2016 ve Mart 2017’de ödeyerek ev sahibi olabiliyorlar” diye konuştu. 


‘İyi yaşam’ sunan proje

‘Hayatımın Evi Projesi’ni tasarlarken, ‘İyi Yaşam’ konseptine odaklandıklarını söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, projenin merkezine aile yaşamı ve çocukları konumlandırdıklarını belirtti. Projenin planlama aşamasında tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini vurgulayan Ömer Egesel, “Eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla her evde çamaşır odası,  balkon ve 10 metrekareden küçük olmayan odaları standart olarak tasarladık. Ayrıca her ev için kapalı otopark ve kapalı depodan yeşil bina sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündük. Bu projede Tekfen kalite ve güvencesini ulaşılabilir fiyatlara satışa sunuyoruz. 4 mevsim yaşayan bir proje yaratacağız” diye konuştu.


Projenin yüzde 74’ü peyzaja ayrıldı

HEP İstanbul projesinin en güçlü özelliklerinden biri sosyal alanlarının ve peyzajının zenginliği. Projede iki ayrı toplam 2.600 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesis, farklı çocuk yaş grupları için tasarlanmış 1.500 metrekare açık çocuk oyun alanları, 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolları ve 1 kilometre uzunluğunda bisiklet parkurları planlandı. Açık ve kapalı yüzme havuzları, mini futbol, basketbol ve tenis sahaları ile çeşitli spor imkanları sağlayan açık ve kapalı aktivite alanları projenin öne çıkan özelliklerinde sadece bazıları. Ayrıca dört mevsim yeşil kalacak bahçeleri HEP İstanbul’un yüzde 74’ü peyzaja ayrılıyor.


Tekfen  Hep İstanbul  iletişim bilgileri

Telefon: 444 8 437

Web: www.hepistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön