01 / 05 / 2024

Mobiliyum AVM inegöl

Mobiliyum AVM inegöl

Türkiye'nin ilk ve tek Mobilya AVM'si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturacak.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olan Mobiliyum AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi Başakşehir 2.Kısım 3.Cadde AVM"deki 42 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Gebze Center AVM Eylül 2018 için döviz kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM için Eylül 2018-30 Eylül 2018 döneminde 1 EURO kurunun ağırlıklı ortalamasını 5,54 TL olacak şekilde belirledi...

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

İnegöl AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük meydanlı açık alışveriş merkezlerinden biri olan İnegöl AVM Kırcalı Yapı'dan FİBA Grubu Şirketleri'ne satıldı. Basın toplantısı dün yapıldı.

Mobiliyum AVM inegöl Haberi

Mobiliyum AVM inegöl

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta Bursa İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek Mobilya AVM'si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturacak. 


AVM, Türkiye mobilya üretiminin yüzde 50'sinin yapıldığı inegöl'de, 100 milyon dolarlık maliyetle hayata geçiyor. Mobiliyum AVM'nin hem ihracat konusunda hem de Türkiye çapındaki mobilya ticareti konusunda, kolay ulaşılabilir ve nakliye masraflarının daha az maliyetli ve hızlı bir şekilde çözülebileceği bir konumda olduğunu söyleyen AVM Kurucu Başkanı Ha- ' luk Özbek konuyla ilgili şöyle konuştu; "Mobiliyum AVM üyesi mobilya markaları, 30 bin kişiden fazla çalışanlarıyla 160 ülkeye ihracat yapıyor. Şu an ihracat hacmimiz 300 milyon dolar.  Mobiliyum AVM'nin hayata geçmesiyle bu rakamın...