28 / 04 / 2024

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta açılıyor!

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye'nin ilk ve tek Mobilya AVM'si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturacak.



Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta Bursa İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek Mobilya AVM'si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225.000 metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturacak. 


AVM, Türkiye mobilya üretiminin yüzde 50'sinin yapıldığı inegöl'de, 100 milyon dolarlık maliyetle hayata geçiyor. Mobiliyum AVM'nin hem ihracat konusunda hem de Türkiye çapındaki mobilya ticareti konusunda, kolay ulaşılabilir ve nakliye masraflarının daha az maliyetli ve hızlı bir şekilde çözülebileceği bir konumda olduğunu söyleyen AVM Kurucu Başkanı Ha- ' luk Özbek konuyla ilgili şöyle konuştu; "Mobiliyum AVM üyesi mobilya markaları, 30 bin kişiden fazla çalışanlarıyla 160 ülkeye ihracat yapıyor. Şu an ihracat hacmimiz 300 milyon dolar.  Mobiliyum AVM'nin hayata geçmesiyle bu rakamın 1 milyar dolara çıkmasını hedefliyoruz." 



Akşam 


Geri Dön