06 / 05 / 2024

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Davulcuoğlu, “2012 yılının ilk 6 ayında Türk mobilya ihracatı 885 milyon 487 bin 440 dolara ulaştı"dedi

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

Mobilya sektörü finansmana erişimde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Merkez Bankası’nın miktarsal sıkılaştırma ve seçici kredi politikalarını yorumlayarak, “Kredi musluklarının çok acil bir şekilde açılması gerekiyor” dedi.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

2017 dekorasyon trendleri ve iç mekan renkleri!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu.

Konuttaki KDV indirimi mobilya sektörünü mutlu etti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, gayrimenkul sektöründe yüzde 18 olan KDV oranının 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8'e düşürülmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği Haberi

Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği

MOSDER Başkanı Davulcuoğlu  yaptığı açıklamada mobilya sektörünün iç pazardaki iş hacminin 2011 yılında yüzde 30 büyüyerek 9 milyar dolara ulaştığını, sektörde 2012 yılı için de iç pazarda yüzde 10'luk bir büyüme beklentisi içinde olduklarını belirtti.


Türk mobilyacıları olarak son iki yıldır ihracatta üst üste yüzde 20 reel büyüme sağladıklarını kaydeden Davulcuoğlu, “2012 içinde yine yüzde 20 büyüme ile 2 milyar dolar sınırını geçmeyi hedefliyoruz. Bu ivme sayesinde, MOSDER'in çalışmaları ve sektörümüzün dinamizmi ile 5 yıl içinde, 3 milyar dolar sınırını geçerek ABD'nin ardından 7'nci sıraya oturmayı öngörüyoruz” dedi.


Mobilya sektörünün yan sanayileri ile birlikte yaklaşık 500 bin kişiyi istihdam sağladığını kaydeden Davulcuoğlu, sektörün İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa (İnegöl) ve Kayseri'de yoğun olduğuna dikkati çekerek, en fazla bu bölgelerde kalifiye elemana ihtiyaç...