01 / 05 / 2024

mobilya avm

mobilya avm

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, tüketicilerin mobilya ihtiyaçlarını tek bir çatı altında rahatlıkla bulabilmesi için ihtisas AVM’lerinin oluşması gerektiğini söyledi.

Mobiliyum AVM 10 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si, 10 Mayıs'ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl'de hizmete açılıyor. Türkiye'nin ilk ve tek mobilya AVM'si olan Mobiliyum AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa'ya sadece mobilyaların satılacağı AVM kurulacak!

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Engin Küçük, Bursaya'da sadece mobilyaların satılacağı bir AVM kurulacağını ifade etti...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

55 mobilyacıdan yeni AVM geliyor!

Türkiye'deki mobilya AVM'lerine bir yenisi ekleniyor. Mobilya sektörünün 55 oyuncusu Bursa'da mobilya AVM'si açmak için harekete geçti. 170 bin metrekarelik alanda kurulacak ve bu yıl temelleri atılacak proje için 400 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor...

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Mobilya AVM’leri geliyor!

Mobilya için yeni bir satış kanalı olarak Mobilya AVM’leri geliyor. Mobilya AVM'leri ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası, Berlin ve İran'da açılacak.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Interia AVM, 100 milyon dolarlık yatırımla Eylül'de açılıyor!

Dudullu’da 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen mobilya AVM’si Interia’da kira sözleşmeleri de TL ile yapılacak. Merkezde toplam 100 marka satış yapacak.

Dudullu İnteria Mobilya Merkezi Eylül'de açılacak!

Fabrika ve hastane projeleriyle tanınan Nobis A.Ş, İstanbul, Dudullu’da yeni bir mobilya toplu iş merkezi inşa ediyor. AVM Eylül 2017’de hizmete açılacak.

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu.

Mobilya AVM’leri geliyor!

MOSDER Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmek adına mobilya AVM'si kuracaklarını söyledi. Doğan, “Bu proje Türkiye’de bir ilk. İlk AVM yeni yılın ilk ayında Pendik’te açılacak” dedi.

mobilya avm Haberi

mobilya avm

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, mobilya sektörünün gelişmesi ve tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayabilmeleri için bütüncül AVM’lerin kurulması gerektiğini belirtti. 


Doğan: Perakende sektöründe tüketicinin gücü yadsınamaz

MOSDER’in Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı ‘2015 Tüketici Tutum Davranış, Marka, İmaj ve Konumlama Araştırması’na göre Türkiye’deki tüketicilerin mobilya alımını yüzde 70 oranında cadde mağazalarından gerçekleştirdiğini yineleyen Doğan,  müşterilerin rahatlığı için tek çatı altında birleşmenin önemine vurgu yaptı. Firmaların kış koşullarında da rahatlıkla müşterilerine hizmet sunması gerektiğini söyleyen Doğan, “Perakende sektöründe tüketicinin gücü yadsınamaz bir gerçek. Tüketiciyi memnun etmeyip, alışverişi için rahat bir ortam sunmazsanız bir süre sonra sizden alışveriş yapmamaya başlayacaktır. Bu nedenle mobilya sektörü olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve...