09 / 05 / 2024

mobilya devi

mobilya devi

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Aylık 10 TL’ye kiralık mini konut!

İsveçli mobilya devi Ikea, dünyanın en yoğun nüfuslu şehirlerinden Tokyo’da yer alan 10 metrekare büyüklüğündeki mini dairesini, ayda sadece 10 TL’ye kiraya verecek.

IKEA Çin'deki mağazalarını kapattı!

İsveç merkezli mobilya devi IKEA koronavirüs salgını sebebiyle Çin'deki tüm mağazalarını geçici olarak kapattığını açıkladı...

Crate and Barrel Türkiye’den çıkıyor!

Zorlu ve Akasya mağazalarını kapatan ABD'li mobilya devi Crate and Barrel, Türkiye'den çıkma kararı aldı.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Dünya devi mobilya firmaları Çin’de Türk stantlarında buluştu!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katıldı.

Alman mobilya devi Cabinet ikinci mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Almanya’nın özel tasarımları ve hot couture modelleriyle adını duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Cabinet’in kurucusu Michael Greven, kızı Julia Greven ve işletmeci Faruk Kurt açılıştaydı.

Habitat Türk ürünleriyle büyüyecek!

Dekorasyon ve mobilya devi Habitat, Türk tasarımcılara kapısını açtı. Habitat Türkiye ortağı Funda Akın; “ Bayilikler verip de büyüyeceğiz. 400 kişiye istihdam yaratacağız ” dedi.

Habitat, Türk tasarımcılara kapısını açtı!

Otantik Türk ev mutfak kültüründen ve hamamından derinden etkilenen Habitat, küresel büyüme stratejisi içerisinde Türk tasarımcılara özel yer açtı.Dünya dekorasyon ve mobilya devi Habitat 50. Yılında Türk tasarımcılara kapısını araladı.

ERSA Mobilya, dünya devi HAWORTH'la anlaştı!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, HAWORTH ’ ın 6 binden fazla çalışanıyla 120’den fazla ülkede temsil edilen "global ofis mobilya markası" olduğunu kaydetti...

Ikea’nın Çin’deki mağazaları otellerle yarışıyor!

Dünyanın mobilya devi Ikea’nın Çin’deki mağazaları artık otele benzemeye başladı. Ikea mağazalarını ziyaret eden Çinli müşteriler mağazadaki yatak ve koltukların üzerinde dinlenerek neredeyse tüm günleri geçiriyor.

mobilya devi Haberi

mobilya devi

Uluslararası mobilya devi IKEA'nın CEO'su Jon Abrahamsson Ring, son iki mali yılda maliyetleri tüketiciye yansıtmama için 1 milyar euroluk maliyeti göze aldıklarını ancak enflasyondaki yükselişin devam etmesi nedeniyle artık zam yapmaktan başka çareleri kalmadığını söyledi. Bloomberg'de yeri alan habere göre dev şirketin CEO'su Abrahamsson Ring, satışların düşük maliyetleri segmentlerde sürdüğünü çünkü tüketicinin dünya genelinde sadece düşük fiyatları ürünleri satın almaya devam ettiğini ifade etti.

Dünya genelinde enflasyon yükselirken bu yıl fiyatları yükseltmekten başka seçeneklerinin olmadığını ifade den markanın dünya çapındaki ana firması Inter Ikea Group'un CEO'su Jon Abrahamsson Ring, fiyatları artırmaktan dolayı mutlu olmadığını ancak artan hammadde ve nakliye maliyetlerinin göz ardı edilemez noktaya geldiğini söyledi. Şirketin küresel olarak son iki yılda bir milyar eurodan fazla maliyeti tüketiciyi yansıtmak yerine...