26 / 07 / 2024

mobilya-ev kategorisi

mobilya-ev kategorisi

Türkiye’nin en büyük ve en güncel firma rehberi Yellow.com.tr’nin Ağustos 2012 verilerine göre, kullanıcılar internette en çok otel, restoran ve mobilya-dekorasyon ürünleri satan firmaları arıyor

1941'de ev sahiplerinden kira artış oyunu! Mobilyalarla kiraları uçurdular...

1941 yılında ev sahipleri, yüksek kiralar alabilmek için evlerine mobilya koyarak kiracıları tek tek tuzaklarına çekmeye başlamış.

İnanılmaz! Mobilya fiyatları neredeyse araba fiyatları ile yarışıyor!

Dünya genelinde yükselen enflasyon ve hammadde tedariğinde yaşanan sorunlar mobilya üretiminde de maliyetleri olumsuz etkiliyor. Özellikle lüks segmentte ve yurt dışı pazarlara yönelik çalışan mobilyacılar, fiyatların araba, hatta neredeyse ev fiyatları ile yarışır hale geldiğini belirtiyor.

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Stanley termoslarda, küçük ev aletlerinde A101 hafta sonu indirimi! A101, 23 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çok sevilen A101 market bu hafta sonu da bomba gibi. Birçok üründe geçerli olan indirimin yanı sıra, A101 bu kataloğunda beyaz eşya, mobilya ve ev tekstilinde de uygun fiyatlı ürünler mevcut. Stanley termoslar küçük ev aletleri ve birçok ürün bu katalogda yer alıyor. İşte A101 hafta sonu indirimi..

İnternetten konteyner ev almak isterken dolandırıldı! 

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir mobilya üreticisi, internet üzerinden konteyner ev almak isterken dolandırılarak 12 bin TL kaybetti. 

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Ev eşyasında KDV indi, zam geldi!

Hükümet tarafından mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indirimi ev eşyalarını zamlandırdı. Ev eşyasında fiyat 2 katına çıktı.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Ev mobilyasında klasik motifler ve güncel çizgiler birleşiyor!

Son dönemde ev mobilyasında değişen trendler markaları klasik motiflerle güncel çizgilerin birleştiği tasarımlara yönlendiriyor. Yeni mobilya alımlarında tüketiciler, ahşap, deri, mermer ve metal malzemelerin bir arada kullanıldığı ürünleri tercih ediyor.

Evmanya'dan internetten ev eşyası ve mobilya siparişi kolaylığı!

Evmanya, teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum sistemine geçerek tüketicilerin internetten ev eşyası ve mobilya siparişi vermelerini kolaylaştırıyor.

mobilya-ev kategorisi Haberi

mobilya-ev kategorisi

600 farklı kategori altında sınıflandırılmış 800 bine yakın tekil firma bilgisi ile Türkiye’nin en büyük ve en güncel firma rehberi olan Yellow.com.tr’nin verilerine göre, kullanıcılar internette en çok otel, restoran ve mobilya-dekorasyon ürünleri satan firmaları arıyor. 


Tüm detaylı iletişim bilgileri dahil, firmalarla ilgili pek çok bilgiye ulaşmayı sağlayan Yellow.com.tr’nin en popüler 10 kategorisini gösteren verilere göre, kullanıcılar tarafından en çok aranan kategoriler listesinin ilk sırasını oteller aldı. Restoranlar ve mobilya-ev kategorisinin ikinciliği ve üçüncülüğü paylaştığı listede bankalar, akaryakıt istasyonları ve seyahat acenteleri de en çok aranan firmalar arasında yer aldı. Tekstil üreticileri, çiçekçiler, giyim ve ayakkabı ile avukatlar da internet kullanıcılarının en çok ziyaret ettiği diğer kategoriler olarak sıralandı.


Yellow.com.tr’de en çok aranan 10 anahtar sözcüğü gösteren veriler de kullanıcıların internette...