03 / 05 / 2024

Mobilya Festivaline özel alfemodan indirim

Mobilya Festivaline özel alfemodan indirim

Çok fonksiyonlu özel tasarım ürünleriyle yaşam alanlarımıza ayrıcalık katan Alfemo, “Mobilya Festivali” ne özel geniş bir ürün grubunda geçerli yüzde 30 + yüzde 20 indirim kampanyası başlatıyor...

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

Evgör Mobilya'dan yüzde 23 indirim!

Evgör Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel geleneksel indirim kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Firma, en yeni çocuk odası modellerinde 23 Nisan’da geçerli olmak üzere net yüzde 23 indirim uyguluyor.

Mobilya Festivaline özel alfemodan indirim Haberi

Mobilya Festivaline özel alfemodan indirim

Çok fonksiyonlu özel tasarım ürünleriyle yaşam alanlarımıza ayrıcalık katan Alfemo, “Mobilya Festivali” ne özel geniş bir ürün grubunda geçerli %30 + %20 indirim kampanyası başlatıyor. 


Alfemo’nun, 17 Ekim-30 Kasım 2014 tarihleri arasında devam edecek olan kampanyasında indirim üstüne indirim fırsatı sizleri bekliyor. Çok geniş bir ürün grubunda %30+20 indirim ile festival ziyaretçilerini mağazalarına bekleyen Alfemo, hepsi birbirinden özel oturma grupları, köşe takımları, yemek odaları, yatak odaları ve aksesuarları ile dikkat çekiyor.  


Mobilya Festivali’nde müşterilerine  %30+20 indirim avantajı sunan Alfemo’nun geniş ürün yelpazesinde her zevke uygun yüzlerce çeşit alternatif bulunuyor. Bu özel fırsatı kaçırmayın, hemen size en yakın Alfemo mağazasını ziyaret edin.