23 / 07 / 2024

mobilya fuarı açılış

mobilya fuarı açılış

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) düzenlenen törende, kenti turizm alanında güçlendirmek için çalıştıklarını, fuarların da turizme katkısının büyük olduğunu söyledi.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin resmi açılışı 11 Nisan'da!

Resmi açılışı 11 Nisan’da yapılacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

mobilya fuarı açılış Haberi

mobilya fuarı açılış


Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) öncülüğünde düzenlenen Mobilya Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (Mobef) açıldı. 


GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) düzenlenen törende, kenti turizm alanında güçlendirmek için çalıştıklarını, fuarların da turizme katkısının büyük olduğunu söyledi. 


Her ortamda şehrin sanayisine güvendiğini dile getirdiğini vurgulayan Bartık, şöyle devam etti: 


"Gaziantep'i, Konya, Kayseri ve Adana liginde kıyaslıyorlar, biz de ısrarla ligimizin farklı olduğunu söylüyoruz. Şehrimiz Türkiye'nin 7'nci büyük şehri, ihracatta ise 6'ncı büyük kenti. dolayısıyla bizim önümüzde İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli var. Mesela Konya bu yıl 1 milyar dolar ihracat yapmaya çalışırken, biz 6,5 milyar dolarlık ihracat yapıyoruz. Bizim ligimiz farklı, ben her platformda bunu anlatıyorum." 


Bartık, hükümetin 2023 hedefleri arasında 500 milyar dolar ihracat bulunduğunu hatırlatarak, bu...