04 / 05 / 2024

mobilya fuarları ne zaman

mobilya fuarları ne zaman

İSMOB 27 Ocak'ta kapılarını açıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laliberta Turizm Organizasyon Taşımacılık Otomotiv Gıda Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Güneş elbuğa taarfından kuruldu.

Özkoyuncu İnşaat Gıda Otomotiv Mobilya Nakliyat Nargile Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özkoyuncu İnşaat Gıda Otomotiv Mobilya Nakliyat Nargile Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Neşet Özkoyuncu tarafından kuruldu...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Senayi Güneş tarafından kuruldu. 

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

mobilya fuarları ne zaman Haberi

mobilya fuarları ne zaman

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. Fuar bu yıl 11 hall+1 çadır alanı olmak üzere toplam 72.000 m2’de sergilenecek. 500’den fazla firmayla rekor sayıda katılıma imza atacak olan İSMOB 2015’ten sektörün beklentisi büyük.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin 27 Ocak-01 Şubat 2015 tarihleri arasında 11. kez düzenleyeceği ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ İSMOB 2015, bu yıl da Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olacak. İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da gerçekleştirilecek İSMOB 2015, dünyanın dört bir tarafından 500’den fazla ihracat yapan seçkin mobilya firmasını ağırlayacak. İSMOB 2015, bu yıl bünyesine katacağı çadır alanı ve 11 hall ile Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 3. büyük mobilya fuarı olma ünvanına sahip.

MOSDER Başkanı...