04 / 05 / 2024

mobilya fuarları

mobilya fuarları

Gaziantep Ticaret Odasının ( GTO ) Yönetim Kurulu Başkanı Bartık: ""Mobilya sektörü Gaziantep'in 30 yıl öncesinde var olan ama kıyıda, köşe kalmış sektör konumundaydı" dedi.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Mobilyanın kalbi Altınpark'ta atıyor!

Mobilyanın kalbi Altınpark'ta atıyor. Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası' nın ev sahipliği yaptığı fuara Siteler esnafı ve de mobilya severler de yoğun katılım gösteriyor.

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Mobilya sektörünün gözdesi Zow Fauarı 20 Mart'ta açılacak!

Dünyada üretim anlamında üst sıralarda olduğumuz mobilya yan sanayi sektörünün liderleri, yurtdışı iş bağlantıları yapmak ve sektördeki son gelişmeleri takip etmek amacıyla 6. kez İFM’de buluşuyor.

İSMOB 2014'te Kelebek Mobilya kokteyl veriyor!

Türkiye'nin köklü markalarından Kelebek Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı - İSMOB 2014'te kokteyl veriyor. Etkinliğe Kelebek ve Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Davut Doğan da katılacak...

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı açıldı!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından biri olan IMM'ye bu yıl 50 ülkeden bin 200 firma katılırken, Türkiye fuarda 31 firmayla temsil ediliyor.

İranlı yatırımcılardan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından İMOB açıldı. 31 Ocak’a kadar sürecek olan fuara 15 bin yabancı alıcının gelmesi bekleniyor. Fuara ağırlıklı olarak İranlılar’ın ilgi göstermesi dikkat çekti.

Mobilya sektörü rotasını Hindistan’a çevirdi!

Türkiye mobilya sektörü, ihracat pazarlarını araştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’e çıkarma yapan mobilya sektörü temsilcileri, şimdi de dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birine katılmak üzere Hindistan’a gidiyor.

Türk mobilyacıları Çin’de dünya basınıyla buluştu!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından ‘Shangai Furniture China’ya Türkiye’den ilk kez milli katılım gerçekleşti. Fuarda, 10 Türk firması bin metrekarelik alanda ürünlerini sergiledi.

Mesut Akgül: Fuarlar, mobilya sektörü için büyük fırsat

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği'nin (ANSİMOD) öncülüğünde, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşen fuarı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de ziyaret etti, fuarların önemini vurguladı.

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor!

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor. SAMET, İtalya’da altıncısı düzenlenen ve dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları fuarlarından olan SICAM Fuarı’nda bu yıl da inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor.

İbrahim Burkay: Mobilyalarımızı dünyanın en önemli pazarlarında sergilemeliyiz!

Dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından birisi olan ‘I Saloni Milano Fuarı’na katıldıklarını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin ürünlerini dünyanın en önemli pazarlarında sergilemenin önemli olduğunu ifade etti...

BTSO ''I Saloni Milano 2014'' mobilya fuarına çıkarma yaptı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda İtalya’da düzenlenen dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına katıldı...

CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılan Türk mobilyacılardan çıkarma!

CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı”na katılan Türk mobilyacıla çıkarma yaptı. Dünyanın en büyük sektör fuarlarından “ CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı ” na katılan Türk mobilyacıları milyon dolarlık iş bağlantısına imza attı.

mobilya fuarları Haberi

mobilya fuarları

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) öncülüğünde düzenlenen Mobilya Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (Mobef) açıldı.


GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) düzenlenen törende, kenti turizm alanında güçlendirmek için çalıştıklarını, fuarların da turizme katkısının büyük olduğunu söyledi.


Her ortamda şehrin sanayisine güvendiğini dile getirdiğini vurgulayan Bartık, şöyle devam etti:


"Gaziantep'i, Konya, Kayseri ve Adana liginde kıyaslıyorlar, biz de ısrarla ligimizin farklı olduğunu söylüyoruz. Şehrimiz Türkiye'nin 7'nci büyük şehri, ihracatta ise 6'ncı büyük kenti. dolayısıyla bizim önümüzde İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli var. Mesela Konya bu yıl 1 milyar dolar ihracat yapmaya çalışırken, biz 6,5 milyar dolarlık ihracat yapıyoruz. Bizim ligimiz farklı, ben her platformda bunu anlatıyorum."


Bartık, hükümetin 2023 hedefleri arasında 500 milyar dolar ihracat bulunduğunu hatırlatarak, bu...