01 / 05 / 2024

mobilya ihracat verileri

mobilya ihracat verileri

MOSDER tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Ticaret yapanlar bu habere dikkat! Bir ülkeye yönelik ihracatımız rekor kırdı! Size de ekmek olabilir

Türkiye'nin büyüme yolculuğu devam ederken, ihracat verileri de vatandaşlarla paylaşılıyor. Ülkemizin bir ülkeye yönelik ihracatı ise rekor seviyelere ulaştı.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

İhracat Şubat'ta rekor kırdı! Yüzde 25 arttı!

Şubat ayı ihracat verileri duyuruldu. Şubat ayında ihracat verileri 2021 Şubat ayına göre yüzde 25 yükselerek 20 milyar dolara çıktı.

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tüncay Topal tarafından kuruldu.

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hakiki Adriyatik Tur Turizm Mobilya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Tamer tarafından kuruldu.

mobilya ihracat verileri Haberi

mobilya ihracat verileri

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat verileriyle öngörülen rakamlara ulaşıldı. Mobilya sektörü ilk çeyrekte yaşadığı düşüşe rağmen, alınan önlemlerle ihracattaki büyümesini sürdürerek yılın ilk yarısını 1.100 milyar dolar ile kapattı.


MOSDER, yılın ilk yarısına ait İhracat ve İthalat verilerini açıkladı. Rakamlar, Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından birisi olan mobilya sektörü için olumlu bir tablo çiziyor. Türkiye mobilya sektörünün sürdürülebilir büyümesinde önemli çalışmalara imza atan MOSDER, Türkiye’nin 2023’te dünyanın en büyük 5 mobilya ekonomisinden biri olacağını ve bu hedef doğrultusunda önemli adımlar atıldığını belirtiyor.


Komşu ülkelerde yaşanan politik sıkıntıların ihracatı olumsuz etkileyeceği düşünülürken, 2015’in ilk yarısını öngörülen ihracat rakamıyla kapatan Türkiye mobilya sektörünün, İran’a yönelik ambargonun da kalkmasıyla birlikte 3. çeyrekte büyüme kaydedeceği bekleniyor.


Hedef 2023’e doğru

MOSDER...