13 / 05 / 2024

Mobilya seçmenin püf noktaları

Mobilya seçmenin püf noktaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), uzun ömürlü ve kaliteli mobilyalara sahip olabilmek için satın alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını açıkladı.

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Kaskoda cam değişimi teminat altında mı? Cam değişimi hasarsızlık indirimini etkiler mi? İşte, kaskoda püf noktaları!

Araç maliyetlerindeki artış nedeniyle herhangi bir kaza sonrası mağdur olmamak için trafik sigortası ve kasko yaptırmak önemli. Ancak sigorta sonrası herhangi bir mağduriyet yaşamamak için de bazı püf noktalarını bilmek gerekiyor. İşte, kasko yaptırırken dikkat edilmesi gereken konular…

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

Vestel'den solo fırın alanlara 500 TL'lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayı boyunca Vestel'den seçili solo fırın alanlara 500 TL tutarında A101 hediye çeki verilecek. İşte kampanya detayları..

Doğru konut sigortası nasıl yapılır? DASK ve konut sigortası alırken nelere dikkat edilmeli! İşte püf noktaları!

Şubat ayında Kahramanmaraş başta olmak üzere toplam 11 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası DASK ve konut sigortalarına olan talep de arttı. Ancak uzmanlar DASK ve konut sigortası yaptırmak isteyenleri uyararak bazı püf noktalarına dikkat etmelerini öneriyor.

Doların roket takıp fırlayacağı tarih açıklandı! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!

Mert Başaran'dan son dakika açıklaması geldi. Doların roket takıp uçuşa geçeceği tarihi verdi! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!..İşte ayrıntılar...

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Mobilya seçmenin püf noktaları Haberi

Mobilya seçmenin püf noktaları

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),  uzun ömürlü ve kaliteli mobilyalara sahip olabilmek için satın alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını açıkladı. MOSDER, mobilya seçerken ergonomiye, evin büyüklüğüne, satış sonrası servislerine ve sağlıklı malzeme kullanımı konularına dikkat edilmesi uyarısında...