18 / 05 / 2024

Mobilya şirketleri rotasını yurtdışına mı çevirdi

Mobilya şirketleri rotasını yurtdışına mı çevirdi

Son yıllarda Türk şirketlerinin uluslararası pazarda söz sahibi olmak istemesi ve dünya pazarından daha büyük pay alma arzuları onları dışa yönlendirdi. Özellikle son 5 yıldır Türk şirketlerinin yurtdışı iştiraklerinde gözle görülür bir artış var.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Gümüşün rotası belli oldu! İslam Memiş net rakamı açıkladı! Bunu yapan parasını ikiye katlayacak!

Altın Piri İslam Memiş, gümüş yatırımcıları için gümüşün rotasını açıklayarak, net rakamı söyledi. Bunu yapan parasının ikiye katlayacak.

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Mobilya sektörü 2020 yılını canlı kapatacak!

Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçişte sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği paket kapsamında yerli üretim yapan mobilya sektörünü desteklemek için yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar gerçekleştirilecek...

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi!

Türk emlak yatırımcısı rotasını Karadağ'a çevirdi. Türklerin emlak yatırımı son 3 yılda 39 kat arttı...

Mobilya şirketleri rotasını yurtdışına mı çevirdi Haberi

Mobilya şirketleri rotasını yurtdışına mı çevirdi

Son yıllarda Türk şirketlerinin uluslararası pazarda söz sahibi olmak istemesi ve dünya pazarından daha büyük pay alma arzuları onları dışa yönlendirdi. Özellikle son 5 yıldır Türk şirketlerinin yurtdışı iştiraklerinde gözle görülür bir artış var. Dünya ekonomilerinde ciddi bir resesyon ve petrole bağlı ekonomilerde büyük çöküşler gözlenirken, Türkiye ekonomisinin şaşırtan seviyeden %4 seviyelerinde büyümesi ve önümüzdeki dönemde de büyüme rakamlarını pozitif olarak açıklaması dünya ekonomisi üzerinde Türkiye’nin önemini pekiştiriyor.


Avrupa, Rusya ve Ortadoğu’da yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen Türk ekonomisinin büyümesinde hiç şüphesiz Türk firmalarının, sağlanan sübvansiyonların ve bürokratik sadeliğin etkisi ile, yurtdışına açılmalarının önemi büyük. Ülkeye kayda değer bir döviz girişi sağlayan yurtdışındaki Türk firmaları ekonominin en önemli damarlarından birini oluşturuyor.


Son yıllarda Mobilya ve dekorasyon konusunda dünya liginde önemli atılımlar yapan...