05 / 05 / 2024

mobilyacılar indirim bekliyor

mobilyacılar indirim bekliyor

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Güleç, KDV'nin geçici olarak 30 Haziran 2017'ye kadar yüzde 8'e indirilmesi taleplerinin olduğunu söyledi.

Hyundai'de Ocak ayına özel indirim müjdesi: Hyundai Elantra Ocak 2024 fiyatları ne kadar?

Hyundai Elantra, bu aya özel 75 bin TL'ye varan indirim fırsatı ve 6 ay sonra ödemeye başlama imkanı ile alıcılarını bekliyor. Peki Hyundai Elantra Ocak 2024 fiyatları ne kadar? İşte 27 Ocak 2024 fiyat listesi...

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Konut sitesi aidatlarına indirim mi geliyor? Site yönetim sektöründen son dakika açıklaması!

Konut Siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik çalışma başlatılmasının ardından konut sitesi yönetimleri aidatlara indirim bekliyor.

Sürüş keyfi en yüksek araç BMW Z4 bayilerde alıcılarını bekliyor! 20 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW Z4'ün en iyi özelliği, sürücü odaklı tasarımı ve yüksek performanslı sürüş deneyimi sunmasıdır. Z4, sportif görünümü, güçlü motor seçenekleri, hızlı ivmelenme ve hızlanma, hassas direksiyonu ve mükemmel yol tutuşu ile sürücülerin adrenalin dolu bir sürüş keyfi yaşamasını sağlar. Peki 20 Nisan 20

Heyecan verici sürüş deneyimi ile BMW 1 serisi kullanıcılarını bekliyor! BMW 1 serisine Nisan ayında zam geldi mi?

Küresel manada kendisini kanıtlamış olan ve lüks araçlar çıkararak kullanıcılarına VIP hizmet sunan BMW şimdi de '1' serisi ile merak ediliyor. Yoldan geçerken herkesin gözleri ve ilgisini üzerine çekeceğiniz BMW 1'in Nisan ayı fiyatı ne oldu? İşte detaylar.

Mart ayı fiyatı belli olan Nissan Juke alıcılarını bekliyor! İşte tüm ayrıntılar...

Nissan Juke mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, sürücüler tarafından yoğun ilgi gösten Nissan Juke özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte tüm ayrıntılar...

Altın fiyatları rekor kırdı! Uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor

Altının ons fiyatı dün yüzde 4'e yakın artışla 1989 dolara ulaşarak 11 ayın rekorunu kırdı. Gram altın 1216 TL olurken uzmanlar o rakamı işaret etti! Yatırımcılar tetikte bekliyor!

Arçelik 10120 M Çamaşır Makinesi'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte Arçelik 9 Mart 2023 fiyat listesi 

Arçelik 10120 M 10 kg Çamaşır Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimle meraklılarını bekliyor. Peki 10 Kg kapasiteye sahip Arçelik çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Bim'in bu fırsatı kaçmaz! Kahve makinasına öyle bir indirim yaptı ki 2 gün bile bekleyemeyeceksiniz bile

Fiyat indirimlerinin ardı arkası kesilmiyor. BİM 10 Şubat aktüel ürünler listesini paylaştı. Cuma gününü iple çeken  vatandaşlar indirim kataloğunu merak ediyor. İşte 10 Şubat 2023 indirimli fiyat listesi

Memur maaşları ek zamla kaç TL oldu? En düşük memur maaşını gören inanamadı! Hemen yeni rakamlara bakın!

Milyonlarca memur merakla zamlı maaşlarını bekliyor. Memur maaşları ek zamla kaç TL oldu? En düşük memur maaşını gören inanamadı! Hemen yeni rakamlara bakın!

Blue Diamond’da pırlanta yüzüklerde net yüzde 50 indirim fırsatı! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evlenmeye hazırlananların memnun kalacağı kampanyada, Blue Diamond pırlanta yüzükler, dev indirimlerle alıcılarını bekliyor. Sevdiklerine hediye almak ya da evlilik yüzüğü seçmek isteyenler için fırsat niteliğindeki indirimler Blue Diamond’ın birbirinden güzel pırlanta yüzüklerini kapsıyor.

mobilyacılar indirim bekliyor Haberi

mobilyacılar indirim bekliyor

Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "Mobilyacılar olarak, iç piyasada KDV'nin geçici de olsa belli bir süre yüzde 8'e indirilmesi talebimiz var." dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı da olan Güleç, Türkiye'de üretimin kıymetinin daha çok anlaşılacağı bir döneme girildiğini, Başbakan Binali Yıldırım'ın da üretimin önemine ilişkin mesajlar verdiğini söyledi. Güleç, kredi kartıyla alışverişte taksit sayısının artırılması, özel projelerin ve ihracatın desteklenmesinin önemli gelişmeler olduğunu ifade ederek, özellikle mobilyadaki kayıt dışılığın kontrol altına alınmasını ve verginin geniş tabana yayılmasını istediklerini belirtti.


Mobilya sektörünün KDV'de indirim beklentisi olduğunu ifade eden Güleç, "Mobilyacılar olarak, iç piyasada KDV'nin geçici de olsa belli bir süre...