06 / 05 / 2024

mobilyada korsan

mobilyada korsan

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, mobilyada ''korsan'' ürünlerin satışa çıkarılmasını önlemek için ''Siteler'' markası çatısı altında toplanacaklarını, kullanacakları logonun patentini aldıklarını bildirdi

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Korsan emlakçılara dikkat!

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Afyonkarahisar'da 700 yıllık kervansaraya 'korsan' restorasyon yapıldı!

Afyonkarahisar'da merkeze bağlı Anıtkaya köyünde bulunan 700 yıllık Eğret Kervansarayı'nda köy muhtarı tarafından "korsan" tadilat yapıldığı ortaya çıktı. Tarihi kervansarayın merdivenleri granit mermerle kapladığı, yığma olan taş duvar bölümü ise kum ve çimentoyla sıvandığı belirlendi.

Mobilyada KDV indirimi vatandaşları memnun etti!

Mobilyada yapılan KDV oranının yüzde 18'den 8'e indirimi Tekirdağ ve Edirne'de vatandaşı ve esnafları memnun etti.

Mobilyada KDV oranı yeniden yüzde 8'e düşürüldü!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Çanakkale'de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Albayrak mobilyada KDV oranının yüzde 8'e düşürüldüğünü açıkladı.

Emlak sektörünün en büyük sorunu 'korsan emlakçılar'!

ALEMDER Başkan Yardımcısı Ali Özsoy, Alanya emlak sektörünün en büyük sorununun korsan ve kayıt dışı emlakçılar olduğunu söyledi.

Korsan emlakçılara karşı dikkat! Paranız gitmesin!

Gayrimenkul alacakları korsan emlakçılara karşı uyaran emlakçı Metin Yener, “Gayrimenkulde göz ardı edilen emlakçılar sonunuz olabilir. Hayaliniz ve paranız gitmesin. Güvenilir kişileri tercih edin” dedi.

MOSFED mobilyada KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Mobilya Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "KDV indirimi yıl sonuna kadar sürdüğü takdirde mobilyada iç pazarda 50 milyar liralık satışı, ihracatta 4 milyar doları yakalarız. Halihazırda doğrudan 300 bin, dolaylı olarak 500 bin kişiyi istihdam eden sektörümüz, ek 100 bin isti

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak!

Gazeteci Pervin Kaplan, özel okullar ve dershanelerin kapatılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaplan, ''AVM’lerdeki kiralık ofislerde korsan dershaneler olacak'' diye konuştu.

Samsun'da emlak korsanına karşı mücadele başladı!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, emlak piyasasındaki dengesizliğin sebebinin 'korsan' emlakçılar olduğunu ifade ederek 'Korsan emlakçılara ve ayakçılara savaş açtık. Vatandaşlar bu kişileri ihbar hattımıza bildirsin' diye açıklama yaptı. 

Manisa'da korsan emlakçılara göz açtırılmayacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa’da 400-450 arasında emlakçı olduğunu belirterek, korsan emlakçılığın önüne geçmek için çalışmalara başlandığını söyledi. 

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yavuz Kalkavan, Yasemin Kalkavan ve Yeşim Kalkavan Özharat ortaklığında kuruldu. 

mobilyada korsan Haberi

mobilyada korsan

Taklacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012'nin mobilya sektörü için orta ivmeli bir yıl olduğunu ama gelecek yılın daha iyi geçeceğini öngördüklerini söyledi. Hüseyin Taklacı, yeni modellerin yanında klasik modellerin de indirimli fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunulacağını ifade etti. 

     Siteler'in sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin mobilya üretim ve satış üssü olduğunu da belirten Taklacı, ''Yurt genelinde müşterilerimiz var. Ama Ankaralı evlenecek genç çiftlerin yolu ise genel olarak muhakkak Siteler'den geçer'' ifadelerini kullandı. 

     

     -''Çocuk ve genç odalarını Siteler'den alın''- 

     

     Taklacı, Siteler'de üretilen ürünlerin el imalatı olduğuna ve doğal ürünlerden imal edildiğine dikkati çekerek, ''Siteler'de üretilen mobilyalar doğal ve organiktir'' dedi. 

     Sağlıklı ürünlere olan talebin artmasıyla 2013'te sitelere olan ilginin daha da artmasını beklediklerini vurgulayan Taklacı,...