04 / 05 / 2024

Mobilyaların ömrünü uzatma

Mobilyaların ömrünü uzatma

Eviniz için en güzel mobilyaları seçtiniz; fakat özene bezene seçtiğiniz mobilyaların ömrünü nasıl uzatabileceğinizi biliyor musunuz? İşte işin püf noktaları...

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar ve indirimli ürün arayanlar sizler için Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerede ne kadara satıldığını araştırdık. İşte Fakir blender set hakkında merak ettikleriniz. 

Beyaz eşya alacaklar dikkat! Şok Markette indirimli beyaz eşya fırsatları için son 2 gün!

Evini yenilemek isteyenler, mobilyalarını tamamlamak isteyenler, bozulan beyaz eşyalarının yerine yenisi koymak isteyenler indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Ayçiçeği tohumunda gümrük vergisi değişti! Ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada kaç TL? 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Bazı ülkelerden ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi oranı yüzde 5 şeklinde uygulanacak. Peki ayçiçek fiyatlarında son durum ne? Bugün ayçiçek hangi borsada ne kadar? İşte ayçiçek 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

A101’de mobilya rüzgarı! Evinizi ucuza tamamlayın.. A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta 20 Ekim 2022 tarihinden itibaren yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ev mobilyalarını görücüye çıkardı. Yemek masasından köşe takımına 20 Ekim’den itibaren sizler bekliyor. İşte ürünler..

İstikbal’e bakmadan mobilyalarınızı yenilemeyin! İşte 23 Eylül 2022 İstikbal fiyat listesi

İstikbal Mobilya koltuk takımlarında seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı. Marka online satış kalanı olan İstikbal.com.tr üzerinde köşe takımından berjere, puf koltuktan üçlü kanepeye kadar bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte kampanyalı fiyatlar

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Ev Mobilyaları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mustafa Muslu tarafından kuruldu.

Pil ömrü en uzun akıllı telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro! Şarjınız uzun süre gidecek! 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

En uzun pil ömrüne sahip telefonlar arasına adını altın harflerle kazıyan Xiaomi Redmi Note 9 Pro'ya Vodafon'dan indirim geldi! Peki, Vodafon'da Xiaomi Redmi Note 9 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Mobilyaların ömrünü uzatma Haberi

Mobilyaların ömrünü uzatma

Eskiye oranla tasarıma daha çok önem verilmesiyle birlikte tasarımıyla başdöndüren mobilyalar da evlerimizde yer almaya başladı. Tasarım yönü yüksek ürün çeşitliliği karşısında çoğu zaman hangi mobilyayı seçeceğimize dair zorluk çekiyoruz. Uzun araştırmalar sonucunda evimize seçtiğimiz mobilyanın bakımı ise ayrı bir uzmanlık alanı! Çünkü özene bezene seçtiğimiz döşemelerin renkleri bir süre sonra sararabiliyor, ahşaplar yanlış temizlik malzemeleri nedeniyle yıpranabiliyor. Oysa evimiz için seçtiğimiz mobilyaları uzun yıllar boyunca yepyeni şekilde kullanmak bizim elimizde. MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bostan, hayatımızın vazgeçilmezi mobilyaların bakımı konusunda önemli bilgiler paylaştı.


Ahşap mobilyaların bakımı


Özellikle son yılların trendi haline gelen ham ağaçtan yapılan ahşap mobilyalar, dekoratif açıdan çok şık dururken bulunduğu ortama da ayrı bir sıcaklık katıyor. Adnan Bostan, ahşap mobilyaların sahip...