06 / 05 / 2024

Moda Bademli kiralık

Moda Bademli kiralık

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Moda Bademli Evleri'nde teslimler Aralık 2017'de!

Ömer Kumova İnşaat'ın yapımına 30 Haziran'da başlayacağı Moda Bademli projesinde 157 konut ve 19 villa ile sosyal alanlar bulunacak. Projede teslimler Aralık 2017'de gerçekleşecek..

Moda Bademli'de teslimler 2017'de!

Moda Bademli, Ömer Kumova İnşaat’tan Bursa’ya değer katacak yepyeni bir proje. İnşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Moda Bademli kiralık Haberi

Moda Bademli kiralık

Ömer Kumova İnşaat'ın Bursa Mudanya'da hayata geçirdiği Moda Bademli projesinde  157 adet konut ve 19 adet villa bulunuyor.


Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında,  3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Moda Bademli satılık daire teslimlerinin, 3+1'ler için Mayıs 2016, 4+1'ler için Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.


Projenin sosyal olanakları arasında 3 adet çocuk parkı, kapalı basketbol ve futbol sahası, lokal, 24 saat güvenlik, 4  adet açık 1 adet kapalı yüzme havuzu,  24 saat güvenlik, açık basketbol sahası, fitness salonu mevcut. 


Moda Bademli Adres: Plaza Kumova (Carrefour Yanı) 6.Kat No.7/37 Nilüfer-Bursa


Moda Bademli iletişim;

Telefon: 0 224 451 39 39

http://www.kumova.com/

Öznur...