29 / 04 / 2024

Moda Bademli ne zaman teslim

Moda Bademli ne zaman teslim

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Moda Bademli ne zaman teslim?

Dairelerin 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de yükseliyor. Projede 157 konut yer alıyor. Peki Moda Bademli ne zaman teslim?

Bursa Moda Bademli satış ofisi!

Bursa Moda Bademli satış ofisi ile 0224 451 39 39 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Emine Örnek Kolejinin karşısında inşa edilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Moda Bademli'de teslimler 2017'de!

Moda Bademli, Ömer Kumova İnşaat’tan Bursa’ya değer katacak yepyeni bir proje. İnşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi.

Moda Bademli daire fiyatları!

Daire tiplerinin 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği proje Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçiriliyor. Moda Bademli daire fiyatları ara kat 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor.

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

98 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son zamanda yeniden moda olan Prefabrik evlerin fiyatları merak konusu oldu! Prefabrik evlerin fiyatları 98 bin 300 liradan başlıyor! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Moda İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Moda İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı!

İstiklal Caddesi, her dönem İstanbul’un en gözde bölgelerinden biri. Ahmet Rasim'in Şehir Mektupları eserinde övgüyle söz edilen bölge şimdilerde yeniden moda oldu. Bir ara ilginin azaldığı İstiklal Caddesi'ne dönüş başladı...

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Moda Bademli ne zaman teslim Haberi

Moda Bademli ne zaman teslim

Moda Bademli, Ömer Kumova İnşaat’tan Bursa’ya değer katacak yepyeni bir proje. İnşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi. 


Yayıldığı alanla Bademli’nin bugüne kadar ki en büyük projesi olacak olan Moda Bademli, farklı konut yapıları, sosyal ve kültürel alanları, açık-kapalı havuzların yanı sıra basketbol ile futbol sahalarını barındıran spor tesisleriyle doğanın ve huzurun yanı başına konumlanmış bir mini şehir konseptine sahip. 


Denizin esintisini, ağaçların hışırtısını, güneşin ışıltısını her an hissedeceğiniz Moda Bademli, şehrin değerini her geçen gün artıran merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Bu açıdan hayata dair her şey Moda Bademli sakinlerinin her an elinin altında olacak. 



Moda Bademli’ye Genel Bakış

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda...