14 / 05 / 2024

Moda City ankara

Moda City ankara

Moda City Yaşam Sokağı TÜGİAD Ankara üyelerini ağırladı. NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk: “Ramazan’ın bize kattığı dostluk ve muhabbet duygusunu TÜGİAD üyeleri ile pekiştirmekten mutluyuz” dedi...

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. Proje 230 milyon TL'ye mal olacak.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

Golfkent, Ankara'nın 2017 moda yüzü olacak!

Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat Altıntaş, Ankara'nın 2017 moda yüzü olan Golfkent'i anlattı. İşte o yazı...

Ankara Atakule gastromerkez olarak 2017'de açılacak!

Yenilenme sürecinde olan Ankara'nın ilk AVM'si Atakule, moda markaları yerine yeme-içme mekânlarıyla 2017'de kapılarını tekrar açacak. Proje danışmanlığını üstlenen Avi Alkaş, "AVM'ler dönüşüyor. Atakule de gastromerkez olacak" diyor.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.

Bağlıca Ozan City'de 129 bin TL'ye 1+1!

Ozan Yapı tarafından Ankara Bağlıca'da inşa edilen Ozan City'de 1 oda 1 salon evlerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede konutların hepsi 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Ankara Ozan City iletişim!

Daire büyüklüklerinin 55 metrekareden başladığı proje 12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Ozan City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 911 06 00 olarak belirlendi.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Moda City ankara Haberi

Moda City ankara

TÜGİAD Ankara üyeleri Ramazan’ın coşkusunu NFN Grup bünyesindeki Moda City Yaşam Sokağında yaşadı.


Ankara’nın Çayyolu’ndaki seçkin yaşam merkezlerinden Moda City Yaşam Sokağı TÜGİAD Ankara üyelerini ağırladı. İftarlarını sokağın gözde mekanlarından Gusto Savor’da açan TÜGİAD Ankara üyelerinin keyifli sohbetleri yemeğe renk kattı.


Akşama Masha Meshe Nargile Cafe’de devam eden TÜGİAD Ankara üyelerine TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen de eşlik etti.


Ramazan’ın bütün ayların sultanı olduğunu hatırlatan TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın: “İnsanların ruhlarının temizlendiği ve birlikte olmanın en özel şekilde yaşandığı bu ayda TÜGİAD Ankara üyeleriyle bir arada olmak benim için çok önemli. Değerli üyemiz Ahmet Öztürk’e bizi bu güzel akşamda bu seçkin mekanda bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Gecenin ev sahipliğini yapan NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk ise...